Jump to content
aysh

siemens c65

Recommended Posts

Posted

looooooooooooooooooooooooooooool=))))))))))))))))DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee.....ma tu esti nebun ? =)))))))))))))))))) mp3 pe C65 ?..iauzi si tu la el...=)))

crack sa bagi mp3 ? =)))))))))))) ..doamne ce oameni bine ca nu ai cerut versiunea 9 de Winamp care da jos googleu :)

Posted

asa am auzit...ma gandeam ca se poate... am gasit pe net ceva .vkp-uri care cica fac mai mare memoria la tel...sau care ii fac din camera foto, camera video

Posted
redcoder wrote: Si eu am auzit ca dintr-un televizor din '60 pot si un dvd din anu '80 si boxele de la radio pot sa fac un sistem home cinema.

Tu crezi chiar ce ti se zice ? Daca ar fi asa sa "punem crackuri" pe telefoane sa activam anumite obtiuni, de ce mai apar telefoane noi ? Daca nu ai card slot de card nu ai cum sa ii maresti memoria, daca nu ai mp3 player, bucura-te de mid-uri.

Stiam ca-i optiuni

Si 2 la mana ... omu a intrebat .. nu vad ce radeti atat :D A fost o intrebare mai prosteasca ce-i drept, da nimeni nu s-a nascut destept