Un.Neuron Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 se pare ca au ceva probleme...ForbiddenYou don't have permission to access / on this server.Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. 1
wNNkz0r Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 nu aici trebuia sa postezi, nu cred ca tu leai cauzat problemele
Gotyc Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 cine stie.. .o fi umblat prin .httaccess si a derutat ceva si a dat deny from all ..
Un.Neuron Posted October 23, 2011 Author Report Posted October 23, 2011 nu aici trebuia sa postezi, nu cred ca tu leai cauzat problemelevorbesti prostii!mesajul l-am primit in browser cand am dat linkul sa accesez situl.
daser789 Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 merge,si oricum ala e un hack de copii care nu ce face poate mai gainaresc un fraier 2
Kabron Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Mda , "un neuron" parc? te reprezint? . Mut? cineva topicul ?sta ?
sado Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 vorbesti prostii!mesajul l-am primit in browser cand am dat linkul sa accesez situl.Cioban prost , tu crezi ca daca iti apar erori gata ai spart site-ul ? presupun ca tu crezi ca daca iti apare o eroare sql in browser gata ai spart site-ul si poti posta aici.. Doamne , acest nivel de prostie e rar intalnit..
Kabron Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Cioban prost , tu crezi ca daca iti apar erori gata ai spart site-ul ? presupun ca tu crezi ca daca iti apare o eroare sql in browser gata ai spart site-ul si poti posta aici.. Doamne , acest nivel de prostie e rar intalnit..NU este o eroare SQL NU mai practica offtopic-ul in SHOWOFFSTERGETI DRACU POSTUL ca iar se fac 5-6 pagini!
Un.Neuron Posted October 23, 2011 Author Report Posted October 23, 2011 (edited) Cioban prost , tu crezi ca daca iti apar erori gata ai spart site-ul ? presupun ca tu crezi ca daca iti apare o eroare sql in browser gata ai spart site-ul si poti posta aici.. Doamne , acest nivel de prostie e rar intalnit..bai frate, se pare ca ati inteles gresit cu totii!!!postul l-am facut doar pt a arata ca nu merge accesat HF, nicidecum ca l-ar fi hackuit careva.eventual, puteati posta ce se pp ca s-a intamplat de nu merge.LE: intradevar,am gresit locul, am vrut sa postez in OffTopic.Poate de asta si replyurile de-am pulea.rog vreun admin sa dea closed sau sa-l mute in OffTopic. Edited October 23, 2011 by Un.Neuron
sado Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Club ShowOFF Aratati-va aici hack-urile si atacurile voastre! Fake hackers gona be warnedesti chior ? esti de ceva timp si nu sti folosi forumul?
PePe Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Raspuns la intrebare: Nu s'a inchis HF.Si daca s'ar inchide de ce sa deschizi un astfel de subiect ? Nu are rost...Daca s'ar inchide RST, ar posta cineva pe HF ?
macs Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 http://hackforums.net/ despre asta vorbiti !?Ce va mai place sa va bagati in seama.
Guest expl0iter Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Scz ca redeschid topicul... Unii vad ca fac pe desteptii (nu dau nume) Analiza a peste 250, 000 de conversa?ii dintr-o comunitate de hacking HACKFORUMS.NETprobleme cu garda.Puteti inchide topicul.... Nu are rost