Jump to content

PePe

Active Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About PePe

 • Rank
  Banned

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Verifici IMEI-ul pe: International Numbering Plans
 2. PePe

  Poker Royal

  Am inceput cu un host gratuit, sa vad daca sunt ceva persoane interesate...apoi o sa incep cu un proiect mai mare. Rezolvat chestia cu search, aseara am instalat tema si nu am stat sa modific prea multe . Stima ! Alte pareri ? Recomandari ?
 3. Totusi...cu ramasul fara net si cu magarii la mine a functionat... La viteza mea de download de 240kb ...ma multumesc cu 400kb/s, si nu descarc de 2zile cu 240 ( asta fiind maximum, niciodata depasind ) sa vorbesc aberatii, deci a functionat la mine
 4. Mai incearca un Reupload
 5. Stiam, nu trebuia sa imi spui tu prostutule. On: Inutil. Use: Tor
 6. Nu merge sa te loghezi. Nu merge sa vezi topicuri. Vezi doar prima pagina, categoriile de forumuri si cam atat. Iti ramane tot IP de Romania. ( deci nu ai acces ) Chiar ma miram...cum functiona la asa viteza. Chiar am crezut ca ai facut ceva foarte util, dar mi'am dat seama ca e mai putin util Poti rezolva problemele astea?
 7. Nu ai de ce sa ramai fara net Edit: Viteza mea de download in uTorrent a crescut: 240Kb/s - 440Kb/s .
 8. Am caut pe forum si nu am gasit ceva in legatura cu marirea vitezei de download. Pentru unii ar putea fi folositor... Ok, sa incepem: Setari pentru uTorrent v2.0.0 si versiunile mai noi: Setari pentru Bitcomet: Options -> Preferences -> Task -> Bifati casuta Hash-check again when the download task is finished. Options -> Preferences -> Appearance -> Bifati casuta Auto-start Bitcomet on Windows startup. Options -> Preferences -> Appearance -> Bifati casuta Auto resume tasks on Bitcomet startup. Options -> Preferences -> Connection -> Debifati casuta En
 9. Off: chiar am crezut ca e Nytro...ma gandeam ca s'a lovit la cap dupa vreo 4-5aruncari de priviri, am observat ca nu e el On: 1. Ai gresit categoria. 2. Read this ( in special punctul 6 pentru tine ) 3. Revino !
 10. Nu reusesc sa inregistrez...nu trec nici peste Phone Number nici peste PAN / TAN Cateva date?
 11. PePe

  Cod HTML

  Pff, ai avut dreptate am trecut pe langa el de zeci de ori...nu aveam tagul img deschis in al doilea. Am rezolvat. Stima !
 12. PePe

  Cod HTML

  Este img src mai explicit?
 13. Maa, ia fugi ma si spioneaza tu ce face matamare la grajd .
×
×
 • Create New...