MazaBoY Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 ce sa fac ma cu ea si eu acu am primit una pe mail Daca nu ai nevoie de ea dupa ce faci off topic.....As avea eu nevoie de ea daca o mai ai. Quote
mearsenal Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Si eu daca mai ai vreuna disponibila.. banuiesc ca pe aia ai dat-o .. mie doar ce mi-a expirat Kaspersky Internet Security 2010 .. si am bagat Trial 30 days la avast.. dar mai mult as merge pe Avira daca as avea un serial key Quote
sandabot Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Luati avast internet sec. cracked , mie imi merge super Quote
tornada Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 vreau si eu licenta de avira.... daca are careva Quote
macs Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 De ce nu cautati/folositi Norton 360 sau Internet Security cu licente de 90-180 zile?Dupa ce expira, intotdeauna gasiti pe net vreun "reseter" pentru Norton si va deschideti alt cont la Symantec... Daca nu gasiti reseter e f usor de sters din registrii de windows...Cred ca mai am pe undeva Norton IS Netbook Edition 180 zile... daca vreti postez un update aici...ps: V-ati uitat macar pe site-urile de specialitate sa vedeti care sunt cele mai bune programe antivirus? Nu la site-uri comeciale care sunt platite sa vanda...hope it helps! Quote