jabbleton Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Dan, Iasi, 17 ani. sunt newbie cam din orice privinta, am intrat pe forum ca sa mai invat cate ceva. limbaje de programare: c++ si php deocamdata. ar trebui sa puneti un test de inteligenta pentru cei care vor sa se inregistreze pe forum ca sa nu mai intre toti retardatii care nu stiu sa faca un folder. thanks for reading, have fun. Quote
DrPsychO Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Bine ai venit. Succesuri'Parerea mea e ca aceasta "prezentare" e ca o reclama la margarina. Quote
Petzy Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 nu as cumpara asa o margarinaLa ce prezentare ai avut tu eu nu te-as cumpara pe tine.ontopic: Bun venit! Quote
jabbleton Posted November 2, 2011 Author Report Posted November 2, 2011 cei cu margarina, nu prea am inteles aluziile. anyways, mersi de primirea calduroasa Quote
flux Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 bine ai venit.si eu sunt din iasi, poate iesim la un baschet ceva :>OFF: margarina e buna, plm o foloseste sa isi faca viata mai usoara (ca altfel ar durea ca dracu). nu are legatura cu tine. e pur si simplu obsedat de margarina, doar la asta se gandeste, cum sa se unga pe fundulet cu margarina. nu-i asa plm?tu nu vezi ce scrie la Location la el? Quote