Jump to content

Petzy

Active Members
  • Posts

    799
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Petzy last won the day on September 23 2011

Petzy had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Petzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputation

  1. te rog frumos sa imi faci bucurie sa ramai fara cont, te rog :\ Si, de ce nu o faci? Hai ma, maine sa te vad la TV. VREAU SA VAD STIRILE cu tine facand asta. HAI! Luatear holera pe tine si copii distrusi de genul tau maturizati-va si mergeti la scoala idiotilor.
  2. Da ma, esti kid. Ai zis ca intri si tu aici, pui un link, pune lumea botu, zici ca e INVITATIE nu REFERER si PUOF esti Bill Gates. Sunt infantile deja prostiile astea, intelegi? Asta era ideea. In rest, bun venit in comunitate si sper din suflet sa te acomodezi =)
  3. Inchideti topicul va rog, iar ies 10 pagini de balarii din cauza la un kid.
  4. 20 de posturi are asta care a postat. Cont nou. Primul lui topic a pus adf.ly + un link de referal. TU CE ZICI? OARE MERGE TREABA? Eu zic ca nu, din simplele motive. E un KINDER care isi incearca norocu pe unde apuca.
  5. Au un screen ceva misto care blocheaza tot. Gen desktop lock, cred ca la asta se referea @incearca cu alt ctrl del si dai kill
  6. Eu unu iti multumesc pentru postul asta, mi-a schimbat umpic mentalitatea vizavi de prezenta mea pe forum. you = /image = of RST =) http://www.mkgandhi.org/images/gandhinet.jpg
  7. Petzy

    Symantec!!!!!

    Dupa felul in care vorbesti si gandesti is destul de sigur ca ai scris niste mail-uri de ia apucat boala pe aia. Nici eu nu te-as baga in seama sa fiu in locul lor.
  8. Pai, e share free. Pe forum de Romani. CE TE ASTEPTAI? )))))))))))))
  9. E a nu stiu cata oara cand muistu' ala tepuieste membri de aici. Ce naiba..nu ii face nimeni felu?
  10. Rahat. Toti teparii o sa ajunga seller dupa 3-4 tranzactii pe bune. Ma rog
  11. Tu cam faci post hunting in ultimele minute, ia bea un ceai.
  12. Nu am zis ca mentalitatea ta e gresita. Pur si simplu nu se aplica cum ar trebui la noi in tara si ai de pierdut din cauza asta. Dar da, ca o adica, si eu sunt de aceeasi parere cu tine.
  13. Petzy

    Help..tutoriale

    Vezi ca deja esti cam nesimtit, nu rezisti mult cu atitudinea asta.
×
×
  • Create New...