Boby Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Acestea sunt site-urile mele.Imagini Desktop - Cele mai frumoase imagini pentru desktop-ul tauBlogu' lui Boby - Un blog cu ceva in plus !Vip Movies - Cinema la tine acasa - Pe asta-l vandCrazy Projects - Imaginatia depaseste limite !Yahoo Detector - Powered by Crazy ProjectsIntrebari si Raspunsuri by Crazy ProjectsAm depus multa munca si nervi la fiecare in parte..Sper sa va placa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 M-am uitat si eu pe site-urile voastre, sunteti niste copii, nu mai bine va jucati pe afara decat sa va irositi tineretea pe forumuri/net, cat despre serviciile voastre, seo -> doar pentru un wordpress ce ati bagat si voi un google sitemap, sincer mai aveti mult de munca dar e un bun inceput, eu in locul vostru nu as sta pe net, as iesi, as face altceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrPsychO Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) blog / 27 lucruri / nr 27. = "cand un baiat isi sacrifica somnul si sanatatea doar pentru a fi cu tine, ar trebuii sa-ti fie clar ca te place si ca vrea sa fie cat mai mult timp cu tine")) asta numesti tu un "articol interesant"? Edited November 5, 2011 by DrPsychO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boby Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 M-am uitat si eu pe site-urile voastre, sunteti niste copii, nu mai bine va jucati pe afara decat sa va irositi tineretea pe forumuri/net, cat despre serviciile voastre, seo -> doar pentru un wordpress ce ati bagat si voi un google sitemap, sincer mai aveti mult de munca dar e un bun inceput, eu in locul vostru nu as sta pe net, as iesi, as face altcevaMulte filme de acolo sunt facute prin 2009. Intradevar eram copii dar, ce conteaza? daca eu vreau sa invat, vreau sa stiu sa fac una alta ce pana la urma tot pe mine ma ajuta, de ce sa nu o fac?Am continuat activitatea, anul acesta am facut si un site si uite asa..blog / 27 lucruri / nr 27. = "cand un baiat isi sacrifica somnul si sanatatea doar pentru a fi cu tine, ar trebuii sa-ti fie clar ca te place si ca vrea sa fie cat mai mult timp cu tine")) asta numesti tu un "articol interesant"?E un blog personal, scriu absolut ce vreau, cand vreau si cum vreau.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 treaba buna..ia si tot fa siteuri...asa inveti si te perfectionezi @benny_loppa - nimeni nu s-a nascut invatat, trebuie sa ai un punct de plecare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Si cu cat il vinzi pe ala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 treaba buna..ia si tot fa siteuri...asa inveti si te perfectionezi @benny_loppa - nimeni nu s-a nascut invatat, trebuie sa ai un punct de plecareNu m-am luat de el, doar i-am spus ca e mai bine cand esti "tanar" sa petreci mai mult pe afara, sa faci lucruri specifice varstei@Bobby - mult success, dar axeazate pe ce stii momentan, esti designer ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boby Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Si cu cat il vinzi pe ala?Nici macar nu stiu.. Ce e drept ca am lucrat mult la el, multe modificari aduse la tema, imbunatatiri, etc. In jur de 30 de euro, negociabil Nu m-am luat de el, doar i-am spus ca e mai bine cand esti "tanar" sa petreci mai mult pe afara, sa faci lucruri specifice varstei@Bobby - mult success, dar axeazate pe ce stii momentan, esti designer ?Mersi, incerc sa invat cat de mult pot..da sunt designer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...