bubu2005 Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 CIA ne spioneaz? pe Facebook ?i Twitter. Sursa:CIA ne spioneaz Quote
tromfil Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Cititi oricand versiunile in engleza - sau limba in care au fost scrise initial, normal, daca o stiti. Cele in romana nu prea sunt bine traduse si in timp invatati prostii. Nu neaparat aici, e ceva general si nu pentru bubu sau nytro. Quote
pyth0n3 Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Shit , inca nu mi-am facut account de Facebook Quote
yceman Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 (edited) o sa imi stie astia toate metodele de agatat online si ca sa fim seriosi:- ce urmareste cia pe facebook ? tu singur iti faci informatiile publice ... tu iti dau check in...tu iti dai tagg....cand ceva e public..nu poti sa spui ca te urmareste.- il si vad pe terorist sau pe marele cap al drogurilor cum sta pe facebook sa vada ce face concurenta :> Iar devine lumea paranoia.."De cate ori o persoana se uita la Otv , Acces Direct , si a treia emisiune...am uitat numele....O carte se sinucide" Edited November 6, 2011 by yceman Quote
tromfil Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 @pyth0n: Te sfatuiesc sa iti faci. Te vei distra de minune cu comportamentului oamenilor. De fapt, ai zis ca nu ti-ai facut al tau, dar poate umbli pe acolo... Quote
Andrei Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Nu inteleg ce va mira. Exista unelte in Romania publice care monitorizeaza si agreaga continut de pe Twitter & Facebook pe toata tara. Mie mi se pare chiar normal sa faca asta, nu-i big deal. Daca as avea resurse si eu as face experimente de genul. ) Quote
Sonny Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Daca nu va dati check-in chiar si la wc, nu vad rostul sa va faceti cont de facebook Quote
romanu Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ete scart. Ce se vor astepta ? Sa puna X'ulescu la unde lucreaza "Produc bombe pentru irakieni" sau sa puna Y'ulescu "vand droguri foarte ieftine ?" cam greu Quote