robelrock Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Botnet DC++Vand botnet'ul meu pe dc++ ( dns,160-180 boti,exe fud )Bot'ul are asa :TCPUDPKEY AttackMirror ( un gen de proxy )Este destul de stabil si puternic,nu poate fi spart de nimeni ( botul poate fi controlat doar daca ai cont pe hub-ul dc++ )Pretul este de 50 $ Paypal,Western Union,Transfer pe card Accept si teste,dar nu veniti cu target gen microsoft,google,yahoo sau ceva de genul astaSpreadingGarantez 4-5K logs pe zi sau 100-150 de boti pe ziMetoda: Upload pe principalele trackere din Romania ( Filelist,ExtreameShare,Xplor,etc ) Pret 50 $ / luna , 25 $ 2 saptamani, 15 $ 1 saptamana Contact : PM Quote
Paul4games Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Nu ma intereseaza boti sau spreadingul, vreau sa stiu in ce este scris botul+ce optiuni are+sa vad niste poze cu builderul si daca ai codul sursa. Quote
robelrock Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 e scris in vb6,optiuni are mai mult pt ddos,nu are builder.doar 2 persoane au asa ceva,eu si inca cineva. Quote
devacanta Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 cum zice si paul4games prea putine detalii... - ce comenzi suporta ?Spreading - adica tu faci spreed pentru preturile alea?(nu poate fi spart de nimeni) presupun ca e control prin intermediu unu cont pe un anumit hub, ce se intampla daca iau ban pe acel username? Quote
robelrock Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 cum zice si paul4games prea putine detalii... - ce comenzi suporta ?Bot'ul are asa : TCP UDP KEY Attack Mirror ( un gen de proxy )cred ca era prea greu sa citestiSpreading - adica tu faci spreed pentru preturile alea? adica da(nu poate fi spart de nimeni) presupun ca e control prin intermediu unu cont pe un anumit hub, ce se intampla daca iau ban pe acel username?cum rahat sa iei ban pe username daca tu iti faci hub'ul tau ?sau tu pui botnet pe huburi publice?inainte sa intrebati lucruri stupide eu zic sa va interesati mai bine Quote
devacanta Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Asta am si facut m-am interesat, nu le am eu cu dc++ , cat despre comenzi ai zis ca citez "optiuni are mai mult pt ddos" si m-am gandit ca poate are si altceva pe langa cele enumerate de tine in primul post.Oricum multumesc pentru raspuns! Pe viitor cand incerci sa vinzi ceva da cat mai multe detalii si binenteles nu uita de "clientul nostru stapanul nostru". Quote
robelrock Posted November 16, 2011 Author Report Posted November 16, 2011 UPDATE260 boti la ora 18 seara azi 16.11.2011,cred ca in weekend sunt peste 300 Quote