G3o Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Nu stiu daca stiti acest mic truc!De multe ori ma enerveaza sunetul ala cand intri in windows sau cand dai shut down!Umbland un pic prin windows am vazut o chestie .Prima data va duceti la butonul "start" dupaia dati la "Setting" dupaia "Control Panel" dupaia dati la "Spund,Speech, and Audio Devices" aici dati la "Change the sound scheme".In fereastra care va aparut alegeti "Sounds".Aici la "Sound scheme" alegeti "Windows Default" si acuma jos aveti "Program events:"si acolo alegeti ce sunet nu va place dati pe el si va va aparea un nou layer cu numele de "Sounds" si alegeti acolo ceea ce nu va place si dati pe butonul "Browse..." si alegeti melodia cu extensia .wav.Sper sa reusiti si voi si sa va placa!!!! by $-Geo-$ Quote
Dr4k3 Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 mda e o simpla setare da cu asta am enervat un lamer rau de tot ala uraste dinamo si i-am pus la sunete numai cu dinamo shi el nu stia sa le faca inapoi Quote