SticKyWoX Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Un amic de-al meu are o problema destul de penibila,si totusi rezolvarea ei e un mister pentru mine si pentru el...Problema lui arata cam asa:Deci problema e in in felul urmator:Imi trebuie un flashplayer care sa suporte live-streaming prin protocol rtmfp(multicast).Exista deja in adobe flash media server un player de exemplu, insa e foarte simplu si lipsesc unele functiuni care sunt destul de importante (ca de ex. control-bar in fullscreen).De aceea m-am gandit sa implementez un player personal sau cel putin sa incerc o alta versiune.Asadar exista o singura versiune pe net care pretinde ca suporta multicast, asta fiind Strobe Media Playback- OSMF (Open Source Media Framework).Am downloadat de pe pagina lor pachetul cu samples si am urmat pasii pentru a transforma source-codul intr-un swf-functionabil.Tutorialul este geva de genu: trebuie sa ai flex builder(acum se numeste Flash builder), copiezi proiectul strobe in flash builder-workplace si dai import in program, mergi apoi pe project si dai "build".Insa exact aici e problema.Primesc urmatoarea eroare:unable to open '\osmf\bin\OSMF.swc' Insa habar nu am de unde sa fac rost de fisierul ala swc, sau cum sa setez proiectul asa in cat sa ii pot da "build".Se pricepe cineva sa rezolve problema asta?xD Quote
wildchild Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 unable to open '\osmf\bin\OSMF.swc'asta nu trebuie sa fie fisierul de output?eroarea cred ca o da pentru ca e setat pe undeva dupa compilare sa deschida automat, insa cum nu a fost creat din ceva eroare, spune ca nu-l gaseste. Quote
proba.test Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) Thanks SticKyWoX pt introducere Nici nu apuc sa dau build sau run, sau orice, pt ca exact dupa ce importez proiectul imi daeroarea asta. Eu pot sa lucru la proiect, adik vreau sa spun ca nu e un pop-up window care nu ma lasa sa fac nimik, insa sa dau build sau run, nu pot.regards,PS: am uploadat si proiectul, for those who want to give it a try http://www.multiupload.com/RRKFOBSRAQ Edited November 15, 2011 by proba.test Quote
SticKyWoX Posted November 16, 2011 Author Report Posted November 16, 2011 #upnu-l poate ajuta nimeni? Quote
wildchild Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 doar maine am putin timp sa ma uit peste. Quote
proba.test Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 (edited) A mai incercat cineva ceva?Eu am reusit sa scap de eroarea asta prin eliminarea path-ului care il da ca eroare de la libraries in projekt properties, dar apare alta eroare.Eu cred ca nu e setat un lucru de baza corect (ca de exemplu ceva versiune) de aceea nu scap nici cum de erori. Are cineva vreo idee cum trebuie sa setez proiectul sa mearga ?????Multumesc anticipat! Edited November 23, 2011 by proba.test Quote