gogusan Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Un prieten m-a rugat sa arunc un ochi pe siteul lui si sa-i zic de ce nu apare pe google cu expresia "reparatii frigidere" dar apare cu expresia din 3 cuvinte "reparatii frigidere bucuresti".M-am uitat si in afara de o densitate prea mare nu am gasit altceva.Aveti niste sugestii? Multumesc frumos.Siteul e:reparatii-frigidere-aerconditionat.ro Quote
Vlachs Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Un prieten m-a rugat sa arunc un ochi pe siteul lui si sa-i zic de ce nu apare pe google cu expresia "reparatii frigidere" dar apare cu expresia din 3 cuvinte "reparatii frigidere bucuresti".M-am uitat si in afara de o densitate prea mare nu am gasit altceva.Aveti niste sugestii? Multumesc frumos.Siteul e:reparatii-frigidere-aerconditionat.roTreaba cu keyword-urile si nisele sta cam asa, nisa e reparatii frigidere, mini nisa e reparatii frigidere bucuresti, tu tot ce iti doresti ca proprietar al firmei din bucuresti e sa fii gasit doar cand lumea cauta reparatii frigidere bucuresti(doar nu ai sa repari frigidere din cluj), am vazut ca site-ul sta foarte prost la capitolul backlink-uri, o idee ar fi sa faci backlink-uri bazate pe keyword, alta ar fi sa incerci sa ridici pr-ul site-ului(content si iar content), competitia pe reparatii frigidere e mare, e nevoie de ceva treaba sa ridici site-ul pe nisa asta, nu se poate realiza in 1 luna Quote
gogusan Posted November 16, 2011 Author Report Posted November 16, 2011 Treaba cu keyword-urile si nisele sta cam asa, nisa e reparatii frigidere, mini nisa e reparatii frigidere bucuresti, tu tot ce iti doresti ca proprietar al firmei din bucuresti e sa fii gasit doar cand lumea cauta reparatii frigidere bucuresti(doar nu ai sa repari frigidere din cluj), am vazut ca site-ul sta foarte prost la capitolul backlink-uri, o idee ar fi sa faci backlink-uri bazate pe keyword, alta ar fi sa incerci sa ridici pr-ul site-ului(content si iar content), competitia pe reparatii frigidere e mare, e nevoie de ceva treaba sa ridici site-ul pe nisa asta, nu se poate realiza in 1 lunasiteul a fost pus online alaltaieri seara, acum am aflat , si ma intreaba de ce nu apare pe goagal, pai cred ca nici nu a apucat googleul sa-l mestece.multumesc frumos pentru sfat Quote