SticKyWoX Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Cam cat costa un DVD-RW?Cam cat de mult m-ar tine?Credeti ca un DVD Player PHILIPS DVP3142 cu Progressive scan (nu stiu daca conteaza sau nu) ar putea rula un astfel de DVD-RW?Daca da,cam cum s-ar vedea din punct de vedere al FPS-urilor.Cu unele DVD-R scrise la viteza mare se vede nasol tare.Filmul ruleaza 20-30 de secunde,mai face o pauza de 1-2 secunde...Si tot asa.Daca scriu DVD-RW-ul la 2x se va vedea ceva mai bine?xDAstept raspuns.Rog seriozitate.Daca nu stiti,nu va pot interzice sa lasati reply,dar macar scrieti acolo ca nu aveti legatura cu asa ceva. Quote
CristianRoflmao Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Eu mi-am luat dvd-rw 4.75GB cu 2 Lei de la un magazin din oras. Quote
ripoff Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 (edited) @stikywox te referi la unitate sau la discuri.? .ca nu prea se intelege.Daca la discuri atunci orienteaza-te sa fie de firma chiar daca dai un pic mai mult pe ele se va vedea diferenta si nu se vor duce dupa cateva scrieri. Edited November 24, 2011 by ripoff Quote
SticKyWoX Posted November 24, 2011 Author Report Posted November 24, 2011 Ma refer la discuri,desigur.@Cristian,nu cred ca ai dat 2 lei pe un DVD-RW Disc.Poate pe unul simplu.Un DVD-RW nu cred ca e sub 5 lei.Ok,imi poate raspunde cineva la intrebarile din primul post? Quote
LLegoLLaS Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Eu am vreo 4 discuri rewritable noname de vreo 2 ani.Rescrise cu imagini windows de n ori si n-au nici pe drecu Quote
tic_tac Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 1.Toate DVD citesc RW2. Oricum nu poti sa-l scrii la viteza mare (daca nu ma insel maxim 4x merge scris DVD-RW)iar FPS nu cred ca e din cauza vitezei care ai scris DVD , poate fi din cauza calitatii discului sau unitatea DVD-rw3. Tine atat timp cat nu-l faci x si 0 pe el Quote