Kabron Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Acum 2 zile am fost rugat de cineva din Spania sa o ajut putin cu pc-ul , intru ( TW) si vad asta : http://i39.tinypic.com/zurtd1.png Destul de misto , ha ? P.S update-urile erau la zi Quote
diacritic Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) daca licenta era luata de pe net, e posibil s-o fi bagat-o eset-istii la blacklist. mare cacat, schimbi licenta. sunt cu sutele. mai kabron, mai, te stiam mai destept.// licenta putea fi blacklisted dupa ce ai facut tu update-urile. greu de cap. Edited November 30, 2011 by diacritic Quote
Kabron Posted November 30, 2011 Author Report Posted November 30, 2011 (edited) Diacritic Te-ai pierdut prin imensul meu post si nu ai citit tot ? Eu am precizat destul de clar ( update-uri la zi , in ideea ca daca ii dadeam update totul era ok , se realiza ) . O licenta ce este in blacklist nu cred ( nu am folosit prea mult nod32 ca sa stiu ce si cum ) ca ar fii necesar sa spuna ca a expirat in 1970 si totusi sa faca update-urile . Chiar si asa , faza este amuzanta pentru mine , sectiunea este offtopic . Asa , sa explic sa inteleaga si domnul de mai sus Omule la blacklist ( tocmai mi-a confirmat cineva ) nu se schimba anul .Licenta era asa cand am vazut eu , am dat update de curiozitate sa vad cum reactioneaza , a fost ok , si-a facut treaba . O licenta ce se afla in blacklist nu face asta.Priceput ? Ok,bine,PA! Edited November 30, 2011 by Kabron Quote