Jump to content

diacritic

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by diacritic

  1. black demon - crisalixx - expl0iter - ramai si tu la un nume ? si pentru CINE sa fac tutorial ? pentru toti ratatii care nu stiu sa bifeze un un cacat in yahoo ? pentru cei care nu stiu sa traduca un cacat de text ? trebuie sa fii ori prea cretin ori ratat de-a dreptul sa nu stii sa intri in preferinte. ce pula mea, lumea foloseste yahoo de ieri ? daca vrei sa fii vazut ca un om destept, fa ceva demn de unul, nu te lasa la mintea handicapatilor. ce-ai sa mai faci ? tutorial despre cum sa aprinzi un bat de chibrit cu bricheta ? si de ce cacat te spargi in figuri cu xss-urile alea ? ia un site mare si verifica-l singur din index pana-n acp, si dupa simte-te hecar. invata sa faci bypass unde se poate la filtrele din php. nytro, fa-ti pomana si da-mi warn si la post-ul asta, macar sa schimb contul. unora nu le place numele, asta e.
  2. poti sa-i dai si accept la acel fisier, nu se intampla nimic. pidgin nu-i yahoo. // va plangeti de lumea care face offtopic si voi deschideti thread-uri cu tutorial despre cum sa te stergi la cur.
  3. daca licenta era luata de pe net, e posibil s-o fi bagat-o eset-istii la blacklist. mare cacat, schimbi licenta. sunt cu sutele. mai kabron, mai, te stiam mai destept. // licenta putea fi blacklisted dupa ce ai facut tu update-urile. greu de cap.
  4. va plangeti atat de cacaturile scoase din anusul lui bill gates, da' va este lene sa invatati sa folositi linux/unix/sistem-de-operare-fara-jocuri, sub orice forma il cunoasteti/ati auzit de el. va instalati backtrack in masina virtuala pe desktop, si sunteti hecari de cartier. // edit : fara tine, wildchild sayan, tu esti baiat cu capu' pe umeri.
  5. sa-mi bp, aberam pe pidjin cand vad ca 'cevelina39 wants to send you a file (x.y kbs)', fara nume la fisier. asa se manifesta porcaria asta ?
  6. nu m-am luat de tine, stai linistit. insa s-au facut 5 pagini de omuleti care se plang de societatea bolnava in care traim fara sa-si dea seama ca pe internet totul este posibil, mai ales ca multi au o imaginatie bolnava.
  7. a, daca va plac filmele idioata si bolnave, trageti un ochi la 'the poughkeepsie tapes', e tot vorba despre un tip care isi facea propriile papusi.
  8. si voi realizati ca tor-ul e ratat si nu prea anonim, nu ?
×
×
  • Create New...