Jump to content

anon

Active Members
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    secret?
  • Location
    pe unde apuc
  • Interests
    secret?
  • Occupation
    secret?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Ce sa comentam bai axel.. facepalm .
  2. Ba mai terminati-va in plm de copii, cei asta cancan.ro sau rstcenter, forum de securitate si programatori adevarati? Lasa-ti tampeniile astea si mai puneti si voi mana pe o carte, faceti ceva util nu cacaturi de astea care nu aduc nici un folos nimanui. Moldoveni, auzi la el.Daca nu iti convine cum e, pleaca dracului pe alt forum fara moldoveni.
  3. Chrome face lucruri de astea asta de multa vreme, cred ca stie toata lumea ce e cu google si produsele lor. Dar asta e o stire de kkt.De unde stiu rahatii de copii cu loic ce algoritmi contine chrome? stiu pe dracu. Nu este o teorie a conspiratiei ca in ziua de azi daca folosesti un calculator cu internet = no privacy. Singura solutie ramane wireless de la vecinu' sau alte lucruri asemanatoare se stie f bine, asta nu e nici o noutate. Mue *********, au inceput in forta si au ajuns un rahat comercial de 2 bani pe care se pisa orice om cu 2 grame de neuroni infipti in craniu. Dar na.. nu va ingrijorati copilasi, google said "don't be evil" , nui asa-i ? ps: mai terminati in X(PLMX( cu stirile astea de 2 lei cu servere NASA hackuite de copilasi de 2 ani ca deja e suparator
  4. Daca vrei ceva compact si totusi micro$oft poti incerca MicroXP v0.82 - eXPerience (download torrent) - TPB E minimalist dar isi face treaba f bine.
  5. Inca una din ciclul " ai grija ce iti doresti, va s-ar putea sa primesti ! " ,asa le trebe.
  6. Multumesc pentru raspuns, manipularea si jocul cu mintile "angajatorilor" sau altora poate functiona daca este pus in practica ca la carte, dar in unele situatii nu cred ca mai merge sa blufezi. Si daca merge la un moment dat cineva mai inteligent isi va putea da seama ca tu de fapt nu esti cine pretinzi ca esti si ai putea fi dat afara, sau eventual ai avea alte probleme.No pain, no gain .
  7. Daca tot ai spus ca sa venim cu intrebari atunci intrebarea mea, si poate a mai multora ar fi CUM sa treci de un interviu,fara dipome, cu doar cateva clase ? Nu ca nu as avea destule clase dar asa de curiozitate.Diplomele facute home-made si scoase la imprimanta proprie sunt ele ceva, dar daca sunt verificate de catre angajatori si descopera ca sunt niste fake-uri te mai baga in seama? Chiar si daca ai avea cunostintele necesare dar daca nu ai o diploma acolo cam greu sa te bage in seama, te cred neserios.(parerea mea personala).Nu zic ca nu se poate dar e destul de greu.
  8. raku feat. Dragonu' & DJ Hefe - reale - YouTube superb clipu si piesa.
  9. Nu am gasit pe forum, daca a mai fost postat imi cer scuze. E destul de interesant sa vezi cum gandeau acum cativa ani, cand erau inca la inceput si sa observi cum au progresat si s-au extins din 1998 pana in ziua de azi The Anatomy of a Search Engine
  10. Nu are rost sa mai zic felicitari pentru post.********* erau ceva acu cativa ani, dar din pacate s-au dus dracului toata idea a degenerat. Bafta Neme acolo unde esti si multa sanatate !
  11. Nu se mai opresc astia odata cu tampeniile astea.. onu sopa pipa lipa futui ceapa masii de treaba Apa de ploaie deocamdata, si sa speram ca ramane in continuare asa.
  12. anon

    Salut

    ... wellcome to the land of rst
  13. Interesanta povestea, nu auzisem de el pana acum.
  14. http://www.profm.ro/radio/profm_rock
×
×
  • Create New...