albertynos Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Poate parea o intrebare prosteasca dar ma bate o chestie in photoshop!Folosesc CS4 si lucrez la o tema de craciun la un afis mai bine zis, mi-am facut o schita...un design...doar ca pe margini a trebuit sa adaug niste frame-uri(globulete de craciun) ei acum trebuie sa scriu un text si o parte din el acopera 2-3 globuri...defapt ar trebuii sa le acopere....ca nu le acopera si asta ma bate...Cum fac sa fie scrisul peste acele globulete de pe margine? pentru ca imi pune globuletele peste text!!!Ms de raspunsuri...si fara mistouri ca nu m-am nascut invatat...dar ma bate o chestie banala... Quote
M2G Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Nu stiu photosop dar logic ar fi sa faci un layer cu textul si sa il pui inainte de layerul cu globurile. Cred ca in starea in care e acum layerul cu globurile se afla inaintea celui cu textul si de asta apar peste text. Quote
andiz Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 da, asa e ... trebuie inversata ordinea celor 2 layere Quote
wycked Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 ridica layerul in fata textului si sa fiie capacitate si fill 100% si fara screen sau overlay Quote
xplosive Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 da-mi pm, daca nu ai reusit si te ajut eu prin team viewer Quote
vkg Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 layerul cu textul il pui PRIMUL in lista, sau daca ai terminat imaginea si mai ai decat textul de adaugat poti face asa:CTRL+n creezi un nou layerTe duci sus la Image>Aplly Image si dupa poti adauga textul si se pune peste toata poza Quote