Jump to content
phoenix09

Buna RST

Recommended Posts

Posted

Salut.. Ma numesc Serban si am 14 ani. Am auzit de mai mult timp de Rst . Am intrat pe site si pot spune cu mana pe inima ca il ADOR!! :) Sunt incepator in ale hackingului. abia astept sa ajung in postura de a spune :"am acces!!":) in fine pn atunci mai e mult... Daca mi-ati da niste sfaturi cu ce asi putea incepe v-asi fi recunoscator.

V-am lasat ! o zi buna:)

Posted

buna ziua cine ma poate ajuta si pe mine ... am o problema la un site ... l am facut dar legaturile intre pagini le am facut de genul href:"c/documents and setting/x/desktop/x.html . ACUM cand il urc pe un host nu se mai face legaturile intre pagini ce trebuie sa fac ? ( tin sa mentionez ca sunt incepator poate pare o intrebare banala dar eu nu stiu ...)

Posted
buna ziua cine ma poate ajuta si pe mine ... am o problema la un site ... l am facut dar legaturile intre pagini le am facut de genul href:"c/documents and setting/x/desktop/x.html . ACUM cand il urc pe un host nu se mai face legaturile intre pagini ce trebuie sa fac ? ( tin sa mentionez ca sunt incepator poate pare o intrebare banala dar eu nu stiu ...)
Ai postat aiurea, in fine. Daca il urci pe un ftp nu o sa mai ai C:/ documents and settings ... etc, logic nu ? Nu mai apela fisierele la modul absolut, inlocuieste "C:/documents and settings/x/destktop/x.html" cu "x.html" si o sa mearga.