Jump to content

DotA

Active Members
 • Posts

  337
 • Joined

 • Last visited

Converted

 • Location
  Undeva in Europa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DotA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Salut, vand o baza de date cu aproximativ 7000 de seriale si vreo 300-400 de filme. Articolele sunt puse manual. Primiti si tema Novavideo customizata de mine, daca o doriti, bineinteles. O mica prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=fkhfp_yu7_s Pret: 100 euro, negociabil. Astept Pm.
 2. Pret initial 400 euro
 3. Pret scazut la 250 euro pana pe data de 05.06.2015 .
 4. Acum o luna, am avut un client care mi-a dat 45Euro pe 2.5k like-uri false, din addmefast, din pacate i-am dat inapoi 30 euro pentru ca imi scotea facebook like-urile. @Cum dracu sa fie aberant cand iti scoti banii in maxim 2-3 saptamani daca ai trafic pe site si clientii iti vin din pagina.
 5. Vand pagina de facebook de vanzare like-uri, pagini, metoda si alte chestii care au legatura cu facebook. Pe saptamana am o medie de 2 clienti care sunt interesati de cate 30.000-100.000 like-uri si 2-3 de cate 500-3000 like-uri. Am trait peste 1 an cu vanzarea like-urilor la toti clientii de pe aceasta pagina. Vand pagina din cauza ca eu faceam like-urile cu addmefast si in ultima perioada multa munca si 0 rezultate, nu mai am cu ce aduce like-uri clientilor ( oricum eu acceptam sa vand doar celor care voiau maxim 3000 like-uri, pe cei cu 50.000-100.000 ii refuzam pentru ca nu aveam de unde aduce atatea like-uri) Cine are site cu mult trafic, sau chiar alte metode de adus like-uri, garantez pentru el ca o sa faca foarte multi bani cu aceasta pagina. Pagina nu are multe like-uri, are 1900 like-uri, toate sunt de la clienti si cateva aduse din plata facebook. Sunt gasit pe orice cuvant cheie in google referitor la vanzare si cumparare. Keywords pe care este gasita pagina in google. vand fani facebook - PRIMA PAGINA IN GOOGLE LOCUL 1 cumpar fani facebook - ---- locul 1 cumpar pagini facebook - ---- locul 1 vand pagini facebook - ---- locul 1 vand metoda facebook - ---- locul 1 cumpar metoda like-uri facebook - ---- locul 1 vand fani reali facebook - ---- locul 1 cumpar fani reali facebook - ---- locul 1 cumpar likeuri facebook - prima pagina google locul 3 cumpar likeuri reale facebook - ---- locul 2 vand followuri facebook - ---- locul 2 cumpar followuri facebook - ---- locul 2 Si multe alte KEYWORDS pe care nu le-am probat, astea sunt probate cu 2 minute inainte de a face acest post pe RST. Pret: 400Euro usor negociabil. Contact: PM Forum / PM pe pagina pentru dovezi si alte chestii. Link pagina: https://www.facebook.com/vandfani?fref=ts
 6. nu ma mira ca e din DB, cei mai prosti soferi.
 7. Un sfat, daca vrei trafic mare din mai multe tari incearca sa-l aduci de pe reddit, site-u ala e canceros si plin de useri.
 8. DotA

  Scam

  =]] Urmeaza o alta generatie in curand, eu zic sa va faceti lista cu "old tricks".
 9. La 40k views pe zi poti sa traiesti decent in Romania, iti spun din propria experienta. Aveam undeva in jur de 40-60k views zilnic. @LE Daca vreti sa aduci trafic de pe retelele de socializare incearca cu video-uri scurte 15-30 secunde puse in playlist, fiecare utilizator o sa-ti aduca cam 3-5 views daca sunt bune videourile.
 10. DotA

  Adsense

  A mai avut cineva probleme cu adsense ieri? De exemplu mi-au banat un cont cu 2500 euro pe el. N-am avut nici un avertisment, contul ruleaza de ceva luni. + ca la motive au pus numai mizerii pe care nu le-am incalat.
 11. Programele sunt facute cu esenta de dumnezeire.
×
×
 • Create New...