Mecanik2 Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 (edited) Salutare,am facut si eu un "mic" challenge pentru voi!De aici vom vedea,cine (sau cati) de pe acest forum sunt adevarati HACKERI!Spargeti acest EXE si aflati "username" si "password".Gasiti datele corecte,si vi se va deschide un Exploit nou nout de la HaDes [yahoo]Nu faceti smecherii de genul FAKE.Postati screenshotul reusitei aici.Linkul : GirlShare - Download CrackMe.EXEL.E: Daca doriti un hint ceva,strigati pe aici........ Edited December 30, 2011 by Mecanik2 Quote
securityfocus.eu Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Salut,Sunt foarte curios daca o sa gasesti pe vreunu care sa deschida exeu ala C ya Quote
securityfocus.eu Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Salut,Detection ratio: 3 / 43Analysis date: 2012-01-23 18:58:04 UTC ( 1 minute ago ) Iti dau eu unu cu Detection rate de 0/43 ii faci crack? Quote
ionutz15 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Mda si eu ca prostu l-am deschis...deci ziceti ca ie rat? Quote
pr00f Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Mda si eu ca prostu l-am deschis...deci ziceti ca ie rat?ieste. Quote
securityfocus.eu Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Mda si eu ca prostu l-am deschis...deci ziceti ca ie rat?Salut,Nu pot sa zic ce e exact dar cel mai probabil poate sa fie RAT sau Keylogger.C ya Quote
totti93 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Care are VMWare sau VirtualBox sa-l testeze facand sniff cu Wireshark si o sa vada request-urile trimise de program. Eventual cu ProceXP puteti vedea conectiunile. Eu nu am timp acum sa instalez un XP intr-un VirtualBox. Quote
iHouse Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 lol ? Si eu care credeam ca fiecare deschid programe din astea in virtual machine =)ON@ : Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download + schimba parolele. Quote
securityfocus.eu Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Care are VMWare sau VirtualBox sa-l testeze facand sniff cu Wireshark si o sa vada request-urile trimise de program. Eventual cu ProceXP puteti vedea conectiunile. Eu nu am timp acum sa instalez un XP intr-un VirtualBox.Salut,Eu am dar sa stau sa pandesc cand le trimite.....Cya Quote
securityfocus.eu Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 (edited) Salut,Il downloadez acuma si il investighez unpic si o sa revin cu un post.CyaUite ce am gasit cu stringsu : --- > tot txt este la http://pastebin.com/p3KJ8YnyYahoo_Password__Costy_.ResourcesYahoo-iconLabel1Program creeat de HaDeSContact : hacker_hades@yahoo.comLabel2GmailLabel3Nume cont:Label4Parola cont:CheckBox1Mi-am creeat un cont de Gmail.fromtxt@gmail.compasstxtLabel5YahooLabel6Label7Parola ID:bodytxt@yahoo.comparolaButton1CheckLabel8Adresa victimei:TextBox4@yahoo.comLabel9Parola noua:Label10Repeta parola:TextBox5TextBox6Button2Schimba parolaProgressBar1PictureBox1Label11Yahoo PasswordForm1Yahoo Password (by HaDeS)dany_the_best52@yahoo.comParola mea la IDsmtp.gmail.comId-ul a fost verificatDupa ce se termina de incarcat incearca sa te loghezi cu noua parolaMyTemplate8.0.0.0My.ComputerMy.ApplicationMy.UserMy.FormsMy.WebServicesSystem.Windows.Forms.FormCreate__Instance__Dispose__Instance__Note : Pe wireshark inca nu a facut trafic. Edited January 23, 2012 by securityfocus.eu Quote
SlowlyDeath Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 mda ... puteati mai simplu sa vedeti daca e facut in visual basic ... si sa folositi .net reflector .. ca nu cred ca a cryptat continutul sursa .. si chiar daca la criptat tot se citeste ... iar din log-ul tau se pare ca e in visual basic codat si e un keylogger simplu pe care am invatat sa il fac akm 2 ani Quote