Jump to content

securityfocus.eu

Active Members
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

securityfocus.eu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Salut, Eu am card de la Payoneer. Merge sa scoti de la BCR si Tiriac. Trebuie sa ai cash pe el cat este comisionul de retragere sau verificare sold. O zi buna.
  2. Salut, Iti pot da eu casca care se conecteaza la un pix cu bluetooth. A fost folosit doar o data si a mers perfect. PM pt detalii. O zi buna.
  3. Salut, Asta nu stiu nici nu ma interesat pentru ca a fost cumparat din Germania. Se poate ce sa zic. Oricum sa se strice e cam greu pentru ca sunt foarte robuste. Inclusiv displayu e Gorilla Glas. Am dat cu cheia pe el si nu se zgarie. O zi buna.
  4. Salut, Da merge perfect. Poti inclusiv sa iti bagi Backtrack pe el daca il rootezi. O zi buna.
  5. Salut, Eu am Galaxy Note. Bateria tine cam 2-3 zile vorbind in medie cam 2 ore pe zi. Daca folosesti procesoru la capacitate maxima nu te tine mai mult de 5 ore. In rest este okay ca telefon. Acum depinde pentru ce vrei sa il folosesti. O zi buna.
  6. Salut, Daca chiar vreti sa folositi asa ceva va sfatuiesc sa scanati dupa port 22. Lista de ipuri sortatio cu scan-ssh si alegeti doar cele care apare dropbear. Multe care au dropbear sunt routere iar majoritatea au parola din fabrica. Avantaju la ele este ca nu trebuie sa folositi Proxify si toate prostiile alea de programe. Se poate face usor tot din Putty. O zi buna.
  7. Salut, Cartofi prajiti face O zi buna.
  8. Salut, Asta cam asa e dar nici aici nu e prea frumos. Avantaju aici e ca poti sa scapi repede. Oricum eu sunt de parere ca o sa il tina cateva luni pe arest si o sa ii dea drumu. Acum hai sa gandim si altfel. Ani in urma la Rm.Valcea au fost arestati "hackeri" (escroci ca aia nu se pot numi hackeri) tot cica dosarele facute de FBI. A fost prejudiciu de cateva milioane de dolari conform celor de la DICOT. In final ce sa intamplat, ia tinut cateva luni dupa care lea dat drumu. O zi buna.
  9. Salut, Si eu sunt cam de aceeasi parere.In primul rand nu te apuci sa ii futi in gat pe americani si doi esti bun poti sa faci atatea lucruri faine. In final pentru ce ca sa arati tu ca esti cel mai bun? Doamne fereste si nu ii doresc daca are ghinionu sa il bage in puscarie in Romania a puso. O zi buna.
×
×
  • Create New...