raynor009 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 (edited) Salut, astazi am decis sa ma joc putin cu TextBoxurile mai specific am inceput sa atribui unui TextBox un sir de cuvinte care au puterea de a influenta programul. Hai sa va exemplific. Pentru inceput cream un proiect nou WindowsFormsApplications si adaugam un TextBox si un Buton. Setati ca butonul sa fie ascuns. Acum dublu click pe TextBox1 si adaugam urmatorul cod:If TextBox1.Text.Contains("arata") Then Button1.Show()Ce am facut acum. I-am spus TextBoxului ca atunci cand scriu cuvantul "arata" vreau ca Button1 sa apara. Destul de simplu nu? Hai sa facem ca sa primim si un mesaj.If TextBox1.Text.Contains("arata") Then Button1.Show() If TextBox1.Text.Contains("arata") Then MsgBox("buton dezvaluit")Si ca sa il ascundem iar:If TextBox1.Text.Contains("ascunde") Then Button1.Hide() If TextBox1.Text.Contains("ascunde") Then MsgBox("buton ascuns")Se poate folosi ca sa si inchidem aplicatia:If TextBox1.Text.Contains("inchide) Then Me.ClosePosibilitatie sunt nenumarate. Sper ca ati invat ceva si ne vedem la anul. An nou fericit! Edited December 31, 2011 by raynor009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluke999 Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 cam oricine stie sa faca asta daca stie limbajul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roantonyo Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 ma gandeam ca ne arati o smecherie nu o chestie asa simpla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
for16 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 e interesant pentru cei ce nu au habar despre vb .net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...