Jump to content

raynor009

Active Members
  • Posts

    431
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by raynor009

  1. Plm.. nu vad de ce rost are sa limitezi accesul omului. Pana la urma daca se strica tot la ei sun. Desi ultima oara cand m-am tiganit cu ei la telefon au spus ca ei nu ofera asistenta tehnica :))) in cazul unor defectiuni. Deci daca nu am sufiecient acces ca i sa il pot strica si tot se strica RDS iti da la muie. Cu multa nesimtire mi sa spus odata sa caut eu pe google alta solutie daca nu mai merge internetul. Pai cum sa cauta fa pe google daca nu am internet?
  2. Stiti oare cum pot sa ma loghez in panoul de control cu privilegii de admin? Contul pe care l-am primit de la ei are doar access de baza. Nu pot sa fac nici macar port foward. Sunt fortat sa sun la ei pentru orice nimicuri si sa pierd vremea prin telefoane...
  3. Clisa cu ceapa, cel mai bun vaccin. Bagi si o palinca dupa, si sigur te cureti. https://www.ebihoreanul.ro/stiri/anunt-important-de-la-pfizer-a-treia-doza-de-vaccin-anti-covid-in-termen-de-un-an-apoi-imunizare-anualaanun-important-de-la-pfizer-a-treia-doz-de-vaccin-anti-covid-n-termen-de-un-an-apoi-imunizare-anual-163120.html
  4. Nu mai merita procesor dual core nici macar pentru browsing sau filme. Am luat si eu un laptop cu procesor AMD APU A6xxxplm dual core cu scopul de al folosii ca si GPS in camion. Merge in reluare si am pe el Manjaro Nibia.
  5. Nu scapa nimeni de covid. Toata lumea o sa se inbolnaveasca de el la un moment dat, asa cum toata lumea face varicela sau alte boli dinastea ale "copilariei".
  6. Nu stiu frate, nu frecventez facebook, tiktok, twitter si alte wc-uri publice. Normal ca nu va fi obligatoriu(pe foaie). Va fi obligatoriu in sensul ca ti se vor interzice anumite activitati sau accesul la anumite servicii, iar in acel caz esti obligat sa te vaccinezi. Legat de copilasi, nu am, nu vreau, nu-mi plac.
  7. Ma rog, nu sunt virusolog sau farmacist si nici nu am sa ma prefac ca inteleg foarte multe. Imi exprim punctul de vedere din informatiile care se gasesc pe internet. Dar deocamdata matzul imi spune sa stau pe curu meu ca stau inca bine. Nu sunt anti vaccin, sunt anti vaccin obligtoriu.
  8. Eu am avut covid de 2 ori pana acum. Si vreau sa incep prin a spune ca nu ma stiam cu probleme de sanatate sau cu alte boli. Forma fizica, meh, gras, dar mananc bine, traiesc bine, nu sunt stresat. M-am infectat prima oara anul trecut pe la sfarsitul lui Octomobrie. Am fost asimptomatic si am avut doar o raceala usoara. Mi-am pierdut gustul si mirosul insa nu am avut febra sau ceva mai grav. Ciudatenia face ca am ajuns la spital dupa ce m-am "vindecat" de virus. Am ajuns la spital din cauza ca aveam simptome acute de dispnee, simteam ca nu pot sa trag destul aer in piept. desi acolo la spital mi-au spus ca saturatia de oxigen in sange a fost de 98-99%. Mi-au facut atunci un CT si au descoperit leziuni "usoare" au spus ei, cu aspect de sticla mata la nivelul plamanilor. Mi-au facut si test covid nazofaringian cu betisorul, insa culmea am iesit negativ. Medicul mi-a spus ca e atac de panica. Atac de panica de la ce? Eram acasa in pat si ma uitam la un film. Mi-au prescris ceva paracetamol, vit d, vit c, zinc si vit e(pentru depresivi). Nici pana in ziua de astazi nu am reusit sa ma recuperez. Daca inainte puteam sa fac efort fizic, sa ridic sau sa car greutati, acuma fac ca si un astmatic atunci cand car un bax de apa pe scari in sus. Nici vorba de tratament de recuperare sau ceva, am mers la medicul de familie si a dat din umeri. Cine a avut covid si a ramas cu simptome poate sa moara daca vrea. A doua oara am facut acum 2-3 saptamani. Mi-am facut singur acasa testul si a iesit pozitiv. De data aceasta am dureri musculare. Ma dor rau picioarele, coloana si ma deplasez mai greu. Am auzit ca cei care sunt cu dureri musculare si sistemul nervos afectat pot sa ajunga si in scaun cu rotile. Bine, nu cred ca am sa ajung chiar asa de rau, fiind si tanar si cat de cat activ(stau la tara). Mai departe nu stiu ce sa va mai spun. Protejativa cum stiti, cat puteti si cum puteti. Daca sunteti bolnavi, raiciti, stati dracului acasa. In ceea ce priveste vaccinul, cu toate ca m-am infectat de 2 ori, inca nu cred ca ma voi vaccina. Si nu sunt de acord ca vaccinul sa fie obligatoriu sau sa nu mai poti calatorii daca nu ai cine stie ce pasaport sau tidula care dovedeste ca te-ai intepat. Special cand vaccinurile au fost repezite si cu atatea efecte sencundare grave, cum ar fi cheaguri de sange.
  9. In ce sens este mai slaba? Nu ne invata lucruri noi? Profesorii nu sunt pregatiti bine? Sau ce? Daca-i vorba de colectiv, este si normal sa fie cativa acolo numai de umplutura, care vor doar o diploma si atat.
  10. Stiu ca se face matematica dar eu vroiam sa stiu cat greu este. Eu nu prea m-am inteles cu matematica si fizica in liceu dar totusi sunt capabil sa scriu si citesc cod. Singur acasa am invatat C#, Visual Basic si putin C++ si cateva limbaje web. Mie doar de matematica imi este teama, ca nu o sa ma descurc. M-am uitat la mediile celor care au fost admisi si am vazut ca au intrat unii care au luat note de 5 la matematica la bac. Alte pareri sau sfaturi aveti?
  11. Salut, as vrea cateva informatii de la cei care au fost sau fac inca facultate de informatica. Eu vreau sa merg la Calculatoare, la programare. Si am cateva intrebari: Se face programare in primul an sau doar matematica? Exista vreun avantaj pentru cei care in liceu au fost la mate-info? Merita sa termin o astefel de facultate? Cat de greu este sa-mi gasesc un loc de munca in domeniu dupa ce imi i-au diploma? Eu vreau sa merg la Facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei din Oradea(acolo stau). E buna aceasta facultate sau ar trebuii sa ma orientez spre alta? Am aici si programa: http://electroinf.uoradea.ro/images/Anul_universitar_2014-2015/Planuri_de_invatamant_2014-2015/plan_de_invatamant_C_2014-2015.pdf
  12. ... O platforma pe care sa o pot instala pe site-ul meu....
  13. Stie cineva o platforma de file sharing asemanatoare cu aceasta ? https://garrysmods.org/ Userii se pot inregistra si uploada fisiere in diferite categorii vizibile pentru toata lumea chiar si pentru cei care nu s-au inregistrat.
  14. raynor009

    Windows 10

    Am auzit ca suge si pula daca iti incape intro gaura de USB
  15. raynor009

    Windows 10

    Imi merge perfect. Inca nu mi-a aratat nimic de genul.
  16. raynor009

    Windows 10

    Deci, ca sa poti instala Windows 10 trebuie sa: 1.Ai service pack 1 pentru Windows 7 instalat. 2.Windows-ul trebuie sa fie activat(adica cand da-i acolo click-dreapta properties pe Computer sa iti apara genuine) -2.1 Daca nu ai licenta originala foloseste Daz loader 2.2.2 ca sa iti activezi windows-ul. Dar fi atent atunci cand ii faci update sa nu instalezi KB971033 pentru ca nu ai sa mai poti sa il activezi dupa aceea cu Daz. Sper ca ai inteles.
  17. raynor009

    Windows 10

    Da, am io. Am incercat sio app store-u ala. Acuma puteti juca jocuri de tableta cu grafica de playstation 2 la 20 de fps-uri. Cum pula mea cu Radeon R9 380 sa-mi mearga cu 20 de fps-uri. Imi place la jocu ala ca atunci cand vorbesc NPC-urile nici macar nu li se misca buzele sau ceva. Dar le-au bagat la femei physics in tzatze. LOL
  18. raynor009

    Windows 10

    Nu are rost ca sa asteptati sa vi-l ia prin update. Instalatil voi manual folosind instructiunile lui @shitsky de pe prima pagina. Windows-ul mi se pare ok, imi place ca au renuntat la interfata aia urata de tableta din windows 8. Se misca putin mai greu fata de windows 7, am ramas putin mirat pentru ca versiunea de technical preview consuma chiar mai putine resurse de cat windows 7. Acuma imi este lene sa trec inapoi la 7, raman asa cu el, poate cu timpul vor baga ceva update-uri noi si se vor mai rezolva din problemele de performanta. Eu l-am luat mai mult pentru DX12 si jocuri. Macar ii gratis.
  19. raynor009

    Windows 10

    Hai ba. Crezi ca o companie ca Micro$oft care are mai multi bani decat unele tari din lume nu isi permite sa cumpere niste servere sa poata lasa lumea sa descarce Windows 10 mai repede? Asta e o chestie de marketing, au vrut sa faca treaba asta sa fie un lucru special si iesit din comun.
  20. raynor009

    Windows 10

    Mi se pare de cacat chestia asta, adica serios. De ce nu au putut pur si simplu sa faca acest upgrade valabil imediat pentru userii care au indeplinit toate cerintele.
  21. raynor009

    Windows 10

    Am primit notificarea azi dimineata dupa ce am instalat service pack 1 pentru Windows 7. Am facut si "rezervarea" dar nu stiu cand o sa il pot instala. Sincer ma c-am frustreaza treaba asta pentru ca am asteptat de mult sa iasa Windows 10. Am avut technical preview si mi-a placut foarte mult. Apropo, cei care aveti Windows 7 piratat daca nu ati instalat updateul KB971033 puteti folosii Daz Loader sa il activati dupa care o sa va apara si notificare pentru a face upgrade la Windows 10 legit . Ca sa primiti notificarea trebuie sa aveti Service Pack 1 instalat si windows-ul activat genuine.
  22. Vorbesc 5 limbi dar pe asta nu o inteleg. Ce vrei tu mai exact? Da-ne mai multe detalii si cat mai clare..
  23. Aceasta este versiunea 6.4 a bine cunoscutului program Cheat Engine modificata de mine si la ora actuala nedetectata. Pentru cei care nu stiti, daca atasati versiunea publica de Cheat Engine la un proces protejat de un anti-hack, exemplu VAC 3 pentru CS Gay Offensive aveti sanse mari sa primiti ban instant, in unele cazuri este destul sa aveti programul pornit in fundal doar, si tot o incasati. Treaba cu "anti-hackurile" astea mai noi VAC3, Battleye. . sau daca se mai pot numi asa, este ca ele incep sa scaneze si sa trimita inapoi informatii si fisiere la serverele lor din momentul in care ati pornit jocul, ceva asemanator unui rootkit(aparent legal). Pizdos, nu? Ca si modificari, am rescris complet o parte din fisiere si am modificat cateva nume prin sursa. Tin sa mentionez ca driverul pe care versiunea publica de cheat engine vi-l ofera nu o sa mearga. Dar probabil nici nu ve-ti avea nevoie de el. LINK P.S Nu ma intereseaza daca va luati ban, folositi programul pe riscul vostru!
×
×
  • Create New...