Jump to content
cosmin008

Ofer ghid pentru Videozer/Videobb

Recommended Posts

Posted

Ofer ghid pentru Videozer/Videobb cu care in prima luna puteti trece de 50$ cu putina munca. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe link-urile mele de referal.

Pe langa acest ghid ofer numeroase site-uri unde pot fi promovate link-urile de videobb si videozer si mai ofer si asistenta cel putin 2 ore pe zi referalilor mei.

Pentru nestiutori, videozer si videobb sunt niste site-uri pe care uploadezi video si esti platit pentru vizualizarile aduse.

3774416_1.jpg

Cine doreste sa castige la fel ca mine in maxim saptamani sa se inscrie pe linkurile de mai jos:

Dupa ce va inregistrati adaugati id-ul de mess: osman_pipa si imi ziceti user-ul si apoi o sa incepem treaba impreuna.Nu imi trimiteti mesaje private ca nu verific.

Videozer:

VideoZer - Fast, Free and Reliable Video Hosting

Videobb:

videobb - Free Video Hosting - Your #1 Video Site

Posted

Pai asta si este, putlocker, videobb, videozer, novamov, etc etc sunt siteuri pentru upload de seriale/filme care platesc in functie de vizualizari. Spread se face pe watchseries, sidereel, tvduck, etc etc.

Eu doar un site de upload am folosit, si doar un site pentru spread, intr o luna am facut cam 60 de dolari, 2 ore pe zi am stat. Cert e ca nu e videobb si nici videozer. Ce folosesc eu nu am pus in lista de sus;)