digitalcore Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 La rubrica RST Market am asteptat si 48 de ore pana sa imi apara anuntul, de obicei media este de 12 ore, se poate face ceva? Daca cineva are urgent nevoie sa cumpere ceva e cam nasol...
MrRip Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 1. Suntem mai multi moderatori / admini care dam approve topicurilor, in limita timpului disponibil.2. Pe langa RST, avem si VIATA SOCIALA.3. De cele mai multe ori nu dureaza mult si topicurile CARE MERITA sa primeasta approve apar la Market.Acum am observat ca ai facut un topic la Market, dar tin minte ca i-am dat approve. Este posibil din cauza unei erori a forumului sa nu fi fost aprobat. S-a rezolvat. I-am dat acum approve again
XtremeGamer Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Si eu am postat un topic nou la RST Market si vad ca nu o aparut(de ieri)...
MrRip Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Ia mai uita-te o data, casca ochii mai bine de data asta
AhEaD Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 La rubrica RST Market am asteptat si 48 de ore pana sa imi apara anuntul, de obicei media este de 12 ore, se poate face ceva? Daca cineva are urgent nevoie sa cumpere ceva e cam nasol... daca ne iesea si noua ceva din afacerile voastre ar fi durat maxim 5 minute! Dupa ce ca facem munca patriotica mai aveti si pretentii...