cl4u123 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 (edited) POS-uri de orice tara, aloha... pentru mai multe detalii PM. Edited January 21, 2012 by cl4u123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Ti-am dat pm -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cl4u123 Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasarel123 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Asa e pe forumu asta... Se da ban dupa cum i se scoala pula la admin ... Nu se mai tine cont de reguli sau de tot felu de gusteri care intra aici sa-si descarce nervi acumulati de la prea multa lipsa de pizda si labareala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasarel123 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Adica pula mea eu (cl4u123) primesc ban 6 luni pentru ce ? Ca imi intra tot felu de labari pe thread spunand ca vand freeware, il uploadeaza pe un site, urmand ca acel program sa fie virus, si tot eu primesc ban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasarel123 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Hai astept ban.... Adminilor smecheri care atat v-a mai ramas in viata asta sa dati ban..... Smecheri intre 4 pereti.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Uite coaie regula pe care ai fost prea vita ca sa o observi https://rstcenter.com/forum/3968-regulile-forumului-cititi-cu-atentie.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Citez: POS-uri de orice tara. Esti bou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasarel123 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Citez: POS-uri de orice tara. Esti bou?Da? Si atunci de ce e sus de 4 luni ?EDIT: si iti spun si de ce, pentru ca un admin era interesat (vezi mai sus), si iar nu s-a respectat o regula... trebuia sa fiu banat de atunci daca era cazul, dar iar se vede coruptia de pe acest forum ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Pentru ca nu toti moderatorii stiu ce inseamna "POS de vanzare" dumbass. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasarel123 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Pentru ca nu toti moderatorii stiu ce inseamna "POS de vanzare" dumbass.Hai nu ma innebuni, au mai postat si altii si au luat instant ban.EDIT: adminii stiu bine ce inseamna POS chiar daca POS poate fi si aparatul acela cu touch screen ... ei tot au banat tot ce a avut "POS" in thread deci ? Edited March 23, 2012 by pasarel123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ce sa zic. Imi pare rau ca tie nu ti-au dat ban mai devreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasarel123 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ce sa zic. Imi pare rau ca tie nu ti-au dat ban mai devreme Si ce zic eu? imi pare rau ca nu te-am cunoscut personal sa fi avut ocazia s-o fut pe ma-ta si sa ma slobozesc pe ea pentru ca a fatat un kiddo ratat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Iti dau adresa ei daca vrei ca si asa are nevoie de un cuc tanar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUIElaAdmini Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Iti dau adresa ei daca vrei ca si asa are nevoie de un cuc tanarHAHAHA, esti bun hai vreau ban si aici ca si asa va place sa banati, nu m-as mira sa va si terminati in pantalon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUIElaAdmini Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Iti dau adresa ei daca vrei ca si asa are nevoie de un cuc tanarHai lasa adresa ca trec eu pe la ea dupa ce ma slobozesc pe ala care m-a banat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...