hanibal Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Nu am incercat..Material prezentat de Win32.Worm.Sasser.@mmSe discuta problema "cum sa ai net moca" m-am gandit sa scriuaceste randuri ca sa va luminez mintea.Metoda pe care am sa o prezint va da roade numai daca sunteti in retea simpla cu admini-strator care atribuie net prin DHCP , adika iti da IP rutabil dupa adresa MAC, fara niciun fel logare cu user si parola sau altceva cum este de ex: la RDS, Matco, etc...Haidetzi sa va spun in ce consta aceasta metoda si suntetzi liberi, dar sa nu spuneti caatzi auzit de la mine ==========================================================================================================================***Regula de baza: alegeti o victima si incercati sa va faceti PC-ul cat mai asemanator cual ei ( nume -f important-, sistem, workgroup, etc ) astfel ISP-ului sanu-si dea seama ca e ceva suspect, sau potea iji da si asa, da mai greu.-pentru a face aceasta mica infractiune aveti nevoie de un singur lucru: un scaner de re-tea (netscan de la "Soft Perfect Scaner) e mai bun decat Angry. E intradevar mai lent, daraveti toata incredera ca isi face treaba cum trebuie.-pentru prima data sa zicem ca stiti ce clasa de IP-uri au copatriotzii tai din retea Booon... rulati scanerul si introduceti rangul IP-urilor de ex: 195.95.40.1-195.95.40.255apoi ca duceti la optiuni (Ctrl+O) si bifati "Resolve MAC address" si "Resolve host name".-dati drumul la scan su ajteptati cand s-a terminat uitati-va pe rezultate si alegeti ovictima care vi se pare mai "fraiera" care are un nume de retea de ex: Acasa, Emy,Home-XJF454D, etc..(nu va alegeti de ex: Kenzor, Hacker sau altele care vi se par mai jme-kere )-va duceti frumos la MY Computer=> proprietati=> nume computer=> change si va puneti numelevictimei pe care ati ales-o.-apoi copiezi MAC-ul victimei ii dai paste pe un fisier txt, el trebuie unpic preparat -dk macul arata asa: 00-04-61-52-77-7S voi va trebui sa ii stergeti cratimele "-" si il adu-ceti la forma 00046152777S ii mai dati un copy si va duceti la proprietati placa de reteaa voastra dati Configure=>Advanced=>Network Address, bifati casuta si dati paste la MAC-ulpreparat dati "OK" si ajteptati...-va duceti la proprietati IP setati-l pe automat, da-ti un repair si tre sa va apara IP-ulvictimei, dk a aparut dati un restart ca sa se skimbe si numele PC-ului. Dk nu, verificaticu atentie inca odata dk ati executat corect pasii care vi am spus.-ca sa fiti mai siguri ca nu va mai descopera nimeni instalati-va un FireWall bun, ZoneAlarm e superb, incercati-l! "trust me" Acesta va bloca pingul, broadcast, inforamtiiledespre NetBiosul tau, etc ***Observatie: -daca ati scanat si ati gasit adresa literara (vedeti $^dedicatincepatorilor 100%^$ by Win32) nu o puneti pt ca nu e bine.-Intrati in Start=>Run=>cmd=>nbtstat -a xxx.xxx.xxx.xxx-unde xxx.xxx.xxx.xxx este IP-ul victimei, iar rezultatul km asatrebuie sa arate:NetBIOS Remote Machine Name TableName Type Status---------------------------------------------Ady <00> UNIQUE RegisteredRetea 2 <00> GROUP RegisteredAdy <20> UNIQUE RegisteredRetea 2 <1E> GROUP RegisteredRetea 2 <1D> UNIQUE Registered..__MSBROWSE__.<01> GROUP RegisteredMAC Address = 00-04-61-52-77-7S-unde "Ady" este numele real al PC-ului, iar "Retea 2" e numeleworkgroup-ului.-si pastea trebuie sa le pui si la tine dk vrei net ================================================================================================================================-sa mai zic o kestie: dk faceti intocmai cum v-am explicat nu veti mai avea problemae genu "IP conflict" si veti avea si voi si victima net, pt ca aveti acelaji nume, IP, mac.-hmm... ar mai fi o metoda cu un program care-ti skimba direct macul, dar eu unul vreu sa vasi invat sa faceti scanari si sa vedeti cam cum sta treaba si logic, ca asa cu prog ala...poc ai dat un MAC,poc ai dat "Apply" si gata ziceti "am invatat sa fur net, sunt hacker", dareu vreau sa si retineti ceva ca daia m-am kinuit att sa scriu si ceea ce v-am lasat in scrisam descoperit de unul singur in luni de zile...-cam atat, sper, ca de obicei, ca am explicat pe intelesul tuturor cum sta treaba, spor la trb! Quote
Sad_Dreamer Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 am incercat eu. de fapt tot 'incerc' de cateva luni bune. Quote
SlicK Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Mie chiar mi-a reusit. Nu mai platisem netul si bulangiul de admin mi-a scos macul din server.Am facut la fel ca mai sus si totul a fost frumos cateva saptamani pana s-a prins adminul si mi-a scos cablul de retea(a mai zis ca nu-mi mai da net cate zile o avea :@ ). acum mi-am luat zapp Quote
sdf Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 sal, dar atunci cand esti intr-o retea in care iti cere un user si o parola, gen pppoe, mai poti face ceva pt. a afla userul si parola la ceilalti din retea cu tine? Quote
51lv3r Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 nu inteleg cum de te-a prins........? Quote
dan13oct Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 cva de genu am facut si io dar m-a prins mi-a dat ban p mac am sch macul si mi-a taiat cablu dar l-am pus la loc io mai avand in 60 metrii in ksa:D:p asa ca decat sa platesti netu mai bn bey banii Quote
Sad_Dreamer Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 asta pentru ca nu ai facut exact cum a zis Win32 mai sus daca schimbat TOT nu-ti mai taia nimeni cablu' Quote
Gangsta Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Este foarte bun tutorialul (multumim) dar partea proasta este ca daca se prinde vine, iti taie cablu si the end Ar fi ceva sa te cuplezi pe naspa si atunci te depisteaza numai daca umbla unde te-ai cuplat tu Quote
Sad_Dreamer Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Gangsta wrote: dar partea proasta este ca daca se prinde vine, iti taie cablu si the end daca faci exact ce zice tipu' ala mai sus...putine sanse sa te prinda Quote
thelegend Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 io am switchu pe ksa shi am net moca... dak face adminu vrun kkt dau switchu jos shi pierde 100 de abonatzi )) Quote
Sad_Dreamer Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 da...cred ca postul tau nu tine de topicul asta....nu e nick un 'hack' in ce faci tu :@ Quote
ENCODED Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 mie daka`mi taie kablu scot jumate de retea de la net Quote
webmaster_geniuss Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Omu , ? O singura intrebare ?? Dc postezi ceva ce nu ai probat !? Quote
hanibal Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 e regula sa postam doar tutoriale testate? Quote
zbeng Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 webmaster_geniuss daca te uitai aici http://rst-crew.net/forum/viewtopic.php?t=4104vedeai ca nu este nici o regula care sa zica ca tutorialele postate trebuie sa le testezi inainte;) Quote
webmaster_geniuss Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Lasa ma regulile . . . ! Aici nu este vorba de reguli ... intra un noob si citeste si se chinuie zile intregi .... ! Quote
hanibal Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 pai nu asa trebuie sa faca, ca sa inteleaga???? :@ Quote
Sad_Dreamer Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 webmaster_geniuss wrote: Omu , ? O singura intrebare ?? Dc postezi ceva ce nu ai probat !? e testat de mine Quote
po1nt Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 am descoperit un prog care imi schimba macu si ipul automat la cateva zile si nu mai am prob sa ma prinda P.S. Nu platesc netul de un an:D Quote
MostWanteD Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 LOL: po1ntP.S. Nu platesc netul de un an Quote
MostWanteD Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 mie nu`mi arata macu dupa scanare Quote
gaby90boy Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 metoda e tare am incercato merge dar e rau ca mai pica netu cateodata Quote
marcycom Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Program schimbat MAC Smac 2.0Faza misto este ca schimband macul se schimba si Ipul si pot descarca de pe rapidshare fara sa mai astept. Quote