embose46 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Scriptul trebuie sa poata OCR-iza imagini capcha ale google .... cu o rata de succes de peste 50% si sa ruleze ceva de genul:ocr.exe googlecaptcha.png solution.txtLinux sau Windows - nu conteaza platforma pe care functioneazaDaca are cineva un astfel de script astept oferte pe PM.Thanks! Quote
Vlachs Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Scriptul trebuie sa poata OCR-iza imagini capcha ale google .... cu o rata de succes de peste 50% si sa ruleze ceva de genul:ocr.exe googlecaptcha.png solution.txtLinux sau Windows - nu conteaza platforma pe care functioneazaDaca are cineva un astfel de script astept oferte pe PM.Thanks!Te-ai gandit mult la postul asta, sunt doar cateva tool-uri care fac asta in momentul de fata si au o rata de 20-30%! Quote
embose46 Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 deacord.. toolul e tool, scriptul customizat e script customizat ....am tooluri de ocr-izare cutomizate la care s-a muncit f mult insa pentru captchauri care nu sunt de notorietate, care sunt insa dificile si cu rata de succes buna .m-am gandit ca pentru gooogle e posibil ca cineva sa fi dezvoltat deja un script customizat pe care sa il vanda ( revanda eventual )poti sa imi recomanzi toolurile cu 20-30% ( pentru google captcha ) ? ar putea sa reprezinte o alternativa buna pentru problema mea ... Quote
Vlachs Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 deacord.. toolul e tool, scriptul customizat e script customizat ....am tooluri de ocr-izare cutomizate la care s-a muncit f mult insa pentru captchauri care nu sunt de notorietate, care sunt insa dificile si cu rata de succes buna .m-am gandit ca pentru gooogle e posibil ca cineva sa fi dezvoltat deja un script customizat pe care sa il vanda ( revanda eventual )poti sa imi recomanzi toolurile cu 20-30% ( pentru google captcha ) ? ar putea sa reprezinte o alternativa buna pentru problema mea ...Xrumer 7 si poti sa folosesti ocr-ul din el si pentru captcha-urile tale 1 Quote
embose46 Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 le-am trimis mail celor de la Xrumer , nu au google in list de captcha-uri ce pot fi rezolvate...orice recomandare despre tool-uri sau scripturi care REZOLVA GOOGLE CAPTCHA ( nu alte imagini ) este aprecitata .... Quote
em20346 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 te-ai gandit la varianta manuala? mana de lucru ieftina? india,china, etc ?? 10-50 oameni.. gen... 1 cent per captcha rezolvat? Quote
embose46 Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 la volum mic de lucru e OK, cand e vb de milioane de solutii pe saptamana devine f scumpa ... Quote