embose46 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Scriptul trebuie sa poata OCR-iza imagini capcha ale google .... cu o rata de succes de peste 50% si sa ruleze ceva de genul:ocr.exe googlecaptcha.png solution.txtLinux sau Windows - nu conteaza platforma pe care functioneazaDaca are cineva un astfel de script astept oferte pe PM.Thanks! Quote
Vlachs Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 embose46 said: Scriptul trebuie sa poata OCR-iza imagini capcha ale google .... cu o rata de succes de peste 50% si sa ruleze ceva de genul:ocr.exe googlecaptcha.png solution.txtLinux sau Windows - nu conteaza platforma pe care functioneazaDaca are cineva un astfel de script astept oferte pe PM.Thanks!Te-ai gandit mult la postul asta, sunt doar cateva tool-uri care fac asta in momentul de fata si au o rata de 20-30%! Quote
embose46 Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 deacord.. toolul e tool, scriptul customizat e script customizat ....am tooluri de ocr-izare cutomizate la care s-a muncit f mult insa pentru captchauri care nu sunt de notorietate, care sunt insa dificile si cu rata de succes buna .m-am gandit ca pentru gooogle e posibil ca cineva sa fi dezvoltat deja un script customizat pe care sa il vanda ( revanda eventual )poti sa imi recomanzi toolurile cu 20-30% ( pentru google captcha ) ? ar putea sa reprezinte o alternativa buna pentru problema mea ... Quote
Vlachs Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 embose46 said: deacord.. toolul e tool, scriptul customizat e script customizat ....am tooluri de ocr-izare cutomizate la care s-a muncit f mult insa pentru captchauri care nu sunt de notorietate, care sunt insa dificile si cu rata de succes buna .m-am gandit ca pentru gooogle e posibil ca cineva sa fi dezvoltat deja un script customizat pe care sa il vanda ( revanda eventual )poti sa imi recomanzi toolurile cu 20-30% ( pentru google captcha ) ? ar putea sa reprezinte o alternativa buna pentru problema mea ...Xrumer 7 si poti sa folosesti ocr-ul din el si pentru captcha-urile tale 1 Quote
embose46 Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 le-am trimis mail celor de la Xrumer , nu au google in list de captcha-uri ce pot fi rezolvate...orice recomandare despre tool-uri sau scripturi care REZOLVA GOOGLE CAPTCHA ( nu alte imagini ) este aprecitata .... Quote
em20346 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 te-ai gandit la varianta manuala? mana de lucru ieftina? india,china, etc ?? 10-50 oameni.. gen... 1 cent per captcha rezolvat? Quote
embose46 Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 la volum mic de lucru e OK, cand e vb de milioane de solutii pe saptamana devine f scumpa ... Quote