pyth0n3 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Despre Mass media!Uitanduma-n jur vad mass media care nu da doi lei pe nimic , nimeni nu a intrebat vreodata o parere in legatura cu o vulnerabilitate , cum trebuie securizata o baza de date sau un anumit sistem. In fiecare zi ies firme noi ca ciupercile pentru a oferi servicii contracost. Atunci cand scrii o liniede cod sau cand reusesti sa treci de protectia unui firewall este vorba de piraterie si atunci fiecare javra cauta sa isi faca publicitate pe seamata. Mass media nu a fost interesata vreodata cum se pot face toate acestelucruri pe care ei le chiama miracole, ci interesul lor a fost doar sa publicein mod josnic imaginea unei persoane atunci cand cade jos. Nimeni nu a fost premiat pentru capacitatile pe care le are , nimeni nu a pus intrebari celor care cunosc intradevar lucruri de care altii habar nu au cum se mananca. Mass media a plantat teroare. Comunitatea a fost umilita de catre media de fiecaredata pentru a obtine un articol care cu timpul va fi acoperit de catrealte articole proaspete razand in continuare pe seama altora. Media a tranformat acest forum intro gradinita de copii inculti care habar nu au ce inseamna o idee. Un jurnalist nu are idei si ganduri proprii, un jurnalist strange ca ingrediente cele mai mizerabile idei pentru a umfla articolul cu cat mai multa prostie.Despre Comunitate/Grup Fiecare din voi este o persoana, fiecare din voi are un vis, fiecaruia ii lipsesc multe lucruri, majoritatea probabil provin dintrun mediu social defavorizat unde sansele de a obtine ceva mai bun sau de a accede la niveluri superioare fie ele de educatie sau de cultura generala sunt scazute.Fiecare cauta ceva mai bun dar nu exista pentru toti posibilitate saajunga numero uno si majoritatea probabil au reusit sa inteleaga acest lucru iar multi poate nu l-au inteles inca .Toti idiferent de pozitia pe care o avem in societate formam un grup ,existareguli pe care toti le respectam pentru a mentine prezenta in acest grup.Fiecare din noi depune efort pentru a face ceea ce altii nu sunt in stare sa faca nici macar dupa absolvirea unei universitati. O asemenea comunitate merita mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata.Despre GreseliFiecare din noi greseste, fiecare vrea sa faca lucruri care il depasesc pentrua demonstra ca poate ajunge mai sus. Majoritate cunosc sintaxe si metode pentrua trece de protectia unui firewall pentru a intra in posesia datelor si stiuca o fac doar pentru curiozitate.Putini sunt anonimi in retea , si o spundin proprie experienta , primul care ajunge la voi acasa este ISP-ul unde ati facut contractul pentru internet.Ma intreb cati din voi folosesc VPN sistiu ca record-urile DNS trec defapt prin ISP si nu prin tunnel-ul criptat?Majoritatea cred ca un socks il salveaza, majoritatea cred ca un cont ssh il salveaza .Putini din voi se preocupa sa studieze structura unei retele sau cum functionaza un flow TCP si va cred, fiecare e nerabdator sa ajunga la trofeu.Oricum primul care va tradeaza este ISP-ul deoarece traficul initiala trece pe acolo.Fiti mai atenti si nu va conectati direct la un serviciu ssh sau direct la unsocks sau direct la oricare proxy ,folositi diverse servicii private pe care le cunosc cat mai putini, creati-va un launchpad sigur si nu va conectati direct la el ci prin intermediul altor sevicii unde aveti access si va putetisterge urmele. NU uitati ca inamicul vostru cunoaste structura traficului si a retelelor mai bine ca voi dar nu exista miracole si totul functioneazape acelasi principiu si daca cunoasteti alfabetul puteti citi si o putetiface mai bine ca altii. Retelele nu au nimic special si nu exista tool-uri cu care cineva va pescuieste ci greselile voastre va tradeaza , necunoscand cum functioneaza. Quote
Lethe Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Un documentar fain @ iLlusionSa iasa ca la zeitgeist, ca e hotie, ca e nu mai stiu ce, mie mi se pare foarte plauzibil. Quote
bubu2005 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Ce ziceti de Tails?https://tails.boum.org/ Quote
Lethe Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 (edited) ^ Tails, as well as all the software it includes, are on continuous development and might contain programming errors or security holes. ?Stay tuned to Tails development. Do not rely on it for strong anonymity.Acum depinde pentru ce-l folosesti... daca il folosesti 'sa-ti faci server de IRC' pe nasa.gov sau sa furi enspe milioane de dolari ia-ti o usa de asta si asigura-ti o cale de scapare, un tunel ceva pe sub bloc Cat despre OTR, l-am incercat odata, Pidgin - Y!M , nu a mers... cica partenerul trebuia sa accepte nu stiu ce si stai pana accepta. Edited February 1, 2012 by Lethe Quote