SticKyWoX Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Ce servicii de plata online folositi? M-ar interesa sa fie fiabile, fara comision mare, firme serioase si care accepta si plata prin sms/apel,si niste pareri despre ele.Cei de la onebip sunt nesimtiti, din 400 de euro pe care un prieten trebuia sa-i primeasca, a dat vreo 300 la taxe. La fel cu Payment wall.Voi ce folositi? Quote
Skribul222 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 sincer, e extrem de greu, sa gasesti un astfel de serviciu daca nu esti pfa sau pers jurid. Quote
Cheater Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 paypal are cel mai mic comision din cate stiu Quote
SticKyWoX Posted February 2, 2012 Author Report Posted February 2, 2012 PayPal e cel mai fiabil, usor de folosit si comisioane foarte mici, dar imi trebuie si unul pentru mobile payment. Quote
Skribul222 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 PayPal e cel mai fiabil, usor de folosit si comisioane foarte mici, dar imi trebuie si unul pentru mobile payment.Scuze ca iti dau vestea asta dar: sigur, cu comision mic, si cu plati rapide nu vei gasi decat daca ai firma. Quote
xpaulx Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Eu folosesc Liberty Reserve pentru tranzactii, anonimitate 100% si nu poti sa iei teapa ca nu exista chargeback sau alte prostii ca la paypal. Quote
Skribul222 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Eu folosesc Liberty Reserve pentru tranzactii, anonimitate 100% si nu poti sa iei teapa ca nu exista chargeback sau alte prostii ca la paypal.Tu vezi ce scrie omul ca are nevoie de un serviciu pentru platile mobile? Quote
zbeng Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 ce aveti ma toti cu plata prin sms... ceva combinatie serioasa ca va ajut eu comisionu la un sms de 7€ este 3 pt tine si restu p`t firma ceti ofera serviciu plata 1 data pe saptamana Quote