mami Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 E cineva care poate sa decodeze un nokia lumia 800, blocat pe sfr Franta, tot astept pe la service-uri si degeaba.. Quote
dixongsm Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Î?i dau un r?spuns sigur ?i concret mâine, dac? nu este prea târziu. Quote
Sonny Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Daca esti din Bucuresti, sunt niste baieti pe langa magazinul Cocor care stiu ca se pricep la mai toate modelele. Quote
dixongsm Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Acest model de telefon se poate debloca doar pe cod de la operator(imei), în cazul t?u sfr Fran?a. Prin brute force nu este suportat de c?tre nici un tool.Îmi pare r?u dar nu te pot ajuta, deoarece "colaborarea" noast? cu acest provider... nu este tocmai ok. Îns? am vazut c? sunt unii reseleri pe net care colaboreaz? cu sfr Franta în condi?ii mai bune ?i vând coduri de la respectivul operator. Cât de corec?i sunt acei reseleri nu m? pot pronun?a.În ceea ce prive?te "decodorii mai pricepu?i" .... to?i folosim acelea?i surse, acelea?i software... s.a.m.d. Numai bine! Quote
mami Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Acest model de telefon se poate debloca doar pe cod de la operator(imei), în cazul t?u sfr Fran?a. Prin brute force nu este suportat de c?tre nici un tool.Îmi pare r?u dar nu te pot ajuta, deoarece "colaborarea" noast? cu acest provider... nu este tocmai ok. Îns? am vazut c? sunt unii reseleri pe net care colaboreaz? cu sfr Franta în condi?ii mai bune ?i vând coduri de la respectivul operator. Cât de corec?i sunt acei reseleri nu m? pot pronun?a.În ceea ce prive?te "decodorii mai pricepu?i" .... to?i folosim acelea?i surse, acelea?i software... s.a.m.d. Numai bine! care sunt acei reseleri, ca nu am gasit pe niciunul? Si stiti cand se va putea si la noi in tara decoda, brute-force sau cod, mentionez ca telefonul este furat din Franta si apoi mi-a fost vandut mie, deci nici vorba sa imi dea cei de la Sfr codul:)) Quote
dixongsm Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 care sunt acei reseleri, ca nu am gasit pe niciunul? Un exempluSi stiti cand se va putea si la noi in tara decoda, brute-force A?a ceva nimeni nu ?tie. mentionez ca telefonul este furat din Franta si apoi mi-a fost vandut mie, deci nici vorba sa imi dea cei de la Sfr codul:))În cazul acesta, dac? telefonul a fost declarat furat în Fran?a este foarte probabil ca cei de la SFF s? nu vând? codul de deblocare, dar merit? încercat. Poate totusi nu figureaz? în bazele lor de date ca fiind furat, cine stie. Quote
mami Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 NU este nici in acel exemplu sfr France ci doar Orange...dar mersi frumos pentru raspuns, mai astept, poate am noroc Quote
dixongsm Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 M-am uitat pe fug? pe acel site, dac? te ui?i mai jos la Supported Networks zic c? suport? si SFR. Quote
dixongsm Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Nokia Lumia-SFR Franta - Acum disponibil pentru deblocare pe imei !!Delivery Time: 5-10 DaysPrice: Ask in PM Quote
cl65ene Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 am un nokia lumia 800 cumparat de la vodafone romania in august. vreau sa il deblochez cum pot proceda? contra cost bineinteles.? sunt din calarasi. IMEI: 352826052902618. Astept un raspuns pe cl65ene@yahoo.com, MULTUMESC! Quote
Guest []kw3rln Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 Interop-Unlock Lumia 800 plus bootloader and NAND access [Q&A] - xda-developers Quote