Petzy Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Pensionaru' Junkie - Legalizati Ioana Maria - YouTubece tare e mosuletu, iti pune zambetu pe buze.
Angellinho Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 "- Ati incercat ceva mai tare, cum ar fi 'coca' de exemplu?- Prin clasa a 3-a.. " )"E chiar dragalasa"
wildchel Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Ai auzit de la prietenii tai ce e aia marijuana si postezi pe forumuri ca sa creada lumea ca esti consumator.. esti cocalarul numarul 1
Petzy Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 Ai auzit de la prietenii tai ce e aia marijuana si postezi pe forumuri ca sa creada lumea ca esti consumator.. esti cocalarul numarul 1Ma pustan am postat pentru ca e hazliu si atata tot, daca esti taran si ai dezvoltat o problema personala cu mine plimba-ti frustarile in alta parte ca aici nu ai sa ai viata lunga in ritmul asta.Am incheiat polemica cu tine in orice topic.La revedere
Angellinho Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 @wildchel nu cred ca a postat pentru a se da 'consumator'.totusi a fost tare filmuletul .