RyukClau Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) Cumpar fie conturi cosmote , fie credit pe cosmote si ofer 50% din valoarea transferata prin paypal/transfer bancar.Mai simplu de atata nu se poate simplifica Edited February 8, 2012 by RyukClau Quote
deserty Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Eu nu inteleg nimic din ce spui. Doar daca ma chinui pot deduce ce vrei sa spui.Totusi e asa greu in a ne exprima corect gramatical ? Si mai ales ca tu ai nevoie de ceva. Quote
RyukClau Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Eu nu inteleg nimic din ce spui. Doar daca ma chinui pot deduce ce vrei sa spui.Totusi e asa greu in a ne exprima corect gramatical ? Si mai ales ca tu ai nevoie de ceva.ce nu intelegi?si unde vezi greseala gramaticala? Quote
deserty Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Ori cumperi conturi cosmote, ori cumperi credit si oferi jumatate din suma in pp ? Quote
robelrock Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 cate conturi cosmote vrei? iti dau eu la gramada Quote