shyfty Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Daca stie cineva o metoda sigura si simpla pentru a crakui un wpa din windows sau este dispus sa ma ajute pentru a afla o sa-mi dea un PM. Multumesc Quote
bruttus139 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Azi am baut,si am chef de misto.Amice,nu numai ca iti dau relatii pe PM,sau unde vrei tu,dar cred ca am sa iti dau parola direct ca sa nu te mai chinui.Acuma ca am vazut ce si cum,fii atent,parola la ce vrei tu este urmatoarea:!Q"W·E$R%T&Y/U(I)O=PADSGBZCXNBHM;JKLÑOHGTRDECTDaca nu merge asta,baga 20 eurasi in contul meu si iti garantez ca iti dau ce parole vrei tu,inclusiv de la CIA si FBI,dar vezi sa nu ma dai de gol ca ma supar si iti tai internetul. Quote
denysrom76 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 bruttus139 Numa mistoul este de voii sincer am vazut persoane ca si tine Omul a lasat aicea o chestie daca il putem ajuta..te ajut eu shyfty iti recomand wifiway 2.3cu ala am spart eu wpa si wep bafta la cracking... Quote
sorelian Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Bine, denysrom76...dar ala vrea din windows,pe deasupra si simpla !La asa ceva nu poti raspunde decat cu mishto. shyfty a inceput ! Quote
bruttus139 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 bruttus139 Numa mistoul este de voii sincer am vazut persoane ca si tine Omul a lasat aicea o chestie daca il putem ajuta..te ajut eu shyfty iti recomand wifiway 2.3cu ala am spart eu wpa si wep bafta la cracking...Nu ai vazut tu ca mine ca nu ai virsta inca,asa ca stai cuminte,cauta unul de seama cu tine si cu pregatirea ta,ca sa faci pe indignatul.Iti pun totusi o intrebare la care sa iti raspunzi in urmatorii 20 de ani,zi de zi;Daca toti dupa forum ar scrie numai pe PM,voi de unde ati mai invata?? Quote
olimpus Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 brutus daca omul nu stie nu inseamna ca e mai prost ca tine , sau ca nu are capacitati ....referitor la pregatirea ta nu stiu ce sa zic ...ce pregatire ai de te lauzi in halu asta esti cumva angajat la nasa ? Quote
co4ie Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 @olimpus veziti de lungul nasului !! @shyfty Daca vrei sa inveti sa faci ceva ... cauta tutoriale, informeazate, incearca si abia dupa ce nu reusesti sau daca mai ai vreo nelamurire suplimentara cere ajutorul si atunci nimeni nu te va mai lua la misto !! Cat despre problema ta ... intra pe aircrack-ng.org si vezi ce poti rezolva singur ... uitate la tutoriale pe youtube , prietenul google o sa iti dea multe rezultate daca o sa cauti !! Si nu incerca sa spargi vreo ceva din windows...ca nu o sa reusesti!! Quote
bruttus139 Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 De mult nu mai raspund la mesaje de genul ala...pur si simplu ignor astfel de elemente.Pe forumurile pe unde stau de obicei le dau ban direct,fara comentarii.In plus,ma gindesc la baietii astia care au platit niste bani pentru server,au muncit ca sa-l populeze,si daca toti incepem sa ne injuram pe aici cred ca nu va face decit sa le de-a bataie de cap,si probabil ca si mie in multe cazuri,o scirba imensa,dar asta este viata,mergem inainte,printre noi mai sint si oameni de calitate,dar tocmai din cauza asta nu intervin,pentru ca evita discutiile inutile cu persoane inutile.Thanks co4ie! Quote
denysrom76 Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 ba omule.. lasa mistoul cu mine cu varsta mio bag undeva daca e pana la o adica ca nu ma intereseaza ce varsta ai tu aicea nici macar nu tiam vazut fata amice ca sa iti zic ce varsta ai si nici tu me mine.. nu te mai da in vantul gol ca nu are rostRST ESTE UN FORUM IN CARE CEI SLABI INVATA DE LA CEI BUNII..SI TOT ASA !EU CRED CA ESTE ORA SA NE REVENIM CU PICIOARELE PE PAMANT ! Quote