100 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Cumpar USA nlogins FRESH - vechime max 4 zile. Platesc prin LR. Am nevoie in mod constant, deci va fi o colaborare de lunga durata. Accept doar useri cu feedback. First contact PM. Quote
trxtxx Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 auzi, dece mai faci thread nou cum ca cumperi nu stiu ce cand UN topic mai jos de tine este asa ceva:https://rstcenter.com/forum/46787-vand-nologine-smtp-rooturi-rdp-uri.rstVoi chiar nu va uitati inainte sa postati ? sau vrei sa te caute pe tine lumea ? dupa parerea mea esti ori tzepar ori tzepar. Puteai bine merci sa vorbesti cu ala si sa numai postezi asa ceva. Quote
100 Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 (edited) Vinzi ce caut eu ? Banuiesc ca nu. Te rog sa te abtii de la flood pe thread. Pot posta ce cerere vreau, atat timp cat este aprobata de admin. Nu trag tepe si nu sunt obligat sa cumpar de unde vrei tu. Te rog sa iti vezi de treaba si sa te abtii de la comentarii inutile. Edited February 11, 2012 by 100 Quote
k3v1n Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Daca mai ai nevoie de nologine.. de usa contact me at: jeffstalings@yahoo.de am foarte multe... le dau la pretz bun! Quote