Jump to content
SlicK

4n4rchyl04d3r

Recommended Posts

Posted

Nu stiu cine e si nu stiu daca sunt cel mai in masura sa ridic problema asta insa cred ca 4n4rchyl04d3r e un fel de "post hunter" adica in vreo 2 ore a reusit sa dea reply la vreo 20-30 de topicuri de acum cateva luni majoritatea raspunsurilor fiind de maxim 2 randuri.

Nu stiu daca am dreptate dar parearea mea e ca decat sa fac un comentariu de genul "cool",care practic nu ajuta la nimic, mai bine tac.

Peace

Posted

Am observat Slick.. shi nu sunt 20-30.. sunt 60 :)... shi o postat la topicuri de acu 123691872361723978123691832 de ani, numa faze gen: "da exemple", "super", double-posting, triple-posting, n-posting, cu proprietatea ca n tinde la infinit... Nu zic ca posturile mele is ultra-folositoare, dar.. ma stradui.. eventual.. uitatzi-va pe la Tutoriale in Engleza.. am postat ceva pe-acolo :)

Ah.. il sustzin pe Slick.. sa fim doi care nu suntem in masura... ;)

Posted

sincer ar merita un warn cei 1544 sau cat ai zis ca sunt :| adik aia sunt ca niste lipitori doar ia nu este corect ori au uitat de cont ..... warn sau ban 1 sapt 2 parerea mea :|