Jump to content
xplosive

care se pricepe?!

Recommended Posts

Cum deschid un joc de noroc online, fara sa imi fie aplicata legea din Romania(cu 10000*n interdictii). Care ar fi solutia cea mai simpla, in ce tara sa hostez site-ul, etc. Am cautat pe internet si nu prea gasesc. Vreau ori sa fie legal, dar sa nu fiu nevoit ca in romania sa platesc 20,000euro doar sa deschid si sa inregistrez...(adica alta tara mult mai ieftin,gen paradisu fiscal) sau "ilegal" unde sa nu pot fi verificat de Fisc.

Link to comment
Share on other sites

Curacao

Gibralter

Cyprus

Isle of Man

vezi aici mai multe Online Gaming Jurisdictions

Daca vrei sa mergi "pe blat" cauta un host (china,rusia) care accepta warez.O sa fi putin limitat cu acceptarea platilor prin cc dar pt asta poti sa folosesti moneybookers,parca astia sunt axati pe gambling mai tare.

Edited by ripoff
Link to comment
Share on other sites

Te costa cam pana in 5000 de euro.Ar trebui sa faci o firma offshore, in Cipru, si pe firma asta, sa desfasori 2 activitati, comert online, (pentru a putea fii acceptat de paypal, si alti procesatori de plati, cu cardul) si cea de jocuri de noroc.

Procedura de incarcare a contului jucatorului, sa fie ceva de genul cum sunt cartelele prepay, adica achizitioneaza din magazinul online un voucher cu un cod, si folosind codul, isi incarca contul de joc.

Firma offsore in Cipru, o faci in aprox o saptamana, sa mergi acolo, si cu drum, infiintare, inchiriere sediu un an, etc, acte, vei cheltui cam 3000 euro.De restul poti cumpara un hosting de calitate, si poti plati si un designer pt site, un programator, etc.

Daca angajezi firma de consultanta din Ro, sa-ti faca actele pentru offshore, sari in 10-20k euro.

Edited by firewind
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...