Jump to content
buRn

Un pas inainte de toate !

Recommended Posts

Posted

Un pas inainte de toate celelalte !

========================

Toti in ziua de azi [Daca putem sa zicem asea] se nasc direct "HACKERI" cu scopu de a distruge/asi bate jocde tot felul de siteuri "VULNERABILIE-NESECURIZATEcu gandul ca maine vor fi stiuti ca "Un Renume Hacker"] ! De aceea pot numi acest lucru "Laming" . Putem face un deface la un site inamic-dusmani , asea cum a zis si Kw3rLn !

-Probabil ca unora dintre voi vau zis parinti: e viitorul tau , alegeti calea cea buna !

Ce vreau sa spun prin aceasta fraza este ca :

1.) - Nu va jucati cu companiile mari chiar daca gasiti o vulnerabilitate la un ANUME site si puteti face deface la site sau mai stiu eu ce ! NU . Contactatii si spunetile cum si unde este vulnerabilitatea ! Asea vezi fi recunoscut de mai multa lume ! Acei webmasteri vor spune celorlati uite domne: Un copil de varsta cutare care il intereseaza SECURITATEA [ Sa zicem ] a prin in siteul cutare vulnerabilitate cutare ! si nu ia facut nimik ma contactat si cutare . Si pintre toate astea puteti primi contacte de la multi alti , care vor sa le explici cum sa faca anumit lucru etc.. ! Decat sa te duci pe un site si sa pui la

"SITEURI SPARTE" -"ARATATIVA TALENTELE" ETC , si sa vezi bravo ; nice ; good ... ! Caci nu vei rezolva nimik doar aplauzele lor pentru o nimik toata si un timp pierdut degeaba cand puteai sa citestesti ceva interesant !

2.) -Alegeti-va un hobi bun , de exemplu eu am ales : RETELELE SI SECURITATEA !

[ DEGEABA ZICI TU CA VREI SA INVETI HACKING , PENTRU CA HACKING-ul NU SE INVATA SE ADAUGA LA CUNOSTIINTELE TALE PE PARCURS ]

De aceea va sugerez sa alegeti un hobi de exemplu securitatea ; retele etc . mai intai invatati componentele unui calculator la ce foloseste fiecare cai foarte bine sa sti si lucru acesta eu am dat compentete de genu asta . Luativa o carte despre retele etc gasisi la orice librarie si invatati studiati rand cu rand si cititil pana intelegi totul asea cum trebe ! Daca intampini ceva ce nu sti si vrei sa intelegi , Nu uite sa incerci pe GOOGLE.RO intotdeuna va fi unu din cei mai buni prieteni ai tai la nevoie ! si nu ezita sa intrebi pe cineva care stie , nuti fie rusine ca va crede ca : DOAMNE ASTA NU STIE NIMIC !

Daca il duce capu va vedea ca te intereseaza acel lucru " VREI SA-L ADAUGI LA CUNOSTINTELE TALE" sa sti cat mai multe despre fiecare lucru in parte" Sa nu iti fie rusine ( Cu rusinea nu vei ajunge nicaieri ; VEI MURI DE FOAMNE CU RUSINEA )

Aici se termina acest tutorial sper sa va fie de folos / sa intelegi