alexmm25 Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Deci pb e asa ,am nevoie de un echipament d copiat..ma refer in general la castile alea micutze da nu alea care se pun pe timpan si nuj ce tampenie... care se connect prin bluetooth la tel si pot suna si vb , dak cineva stie de unde pot lua si sa fie la un pret rezonabil va ascult cu drag.P.S. : Sunt nou aici si imi cer scz anticipat dak nu am postat unde trebuie:"> Quote
tracky Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 am eu . microcasca de culoarea pielii + colier bluetooth care se poate baga in gulerul camasii . 100 euro fix . n-am folosit-o niciodata . Quote
securityfocus.eu Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Deci pb e asa ,am nevoie de un echipament d copiat..ma refer in general la castile alea micutze da nu alea care se pun pe timpan si nuj ce tampenie... care se connect prin bluetooth la tel si pot suna si vb , dak cineva stie de unde pot lua si sa fie la un pret rezonabil va ascult cu drag.P.S. : Sunt nou aici si imi cer scz anticipat dak nu am postat unde trebuie:">Salut,Iti pot da eu casca care se conecteaza la un pix cu bluetooth. A fost folosit doar o data si a mers perfect.PM pt detalii.O zi buna. Quote
Ko1N Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 (edited) alexmm25 Incearca sa nu mai folosesti limbaj gen pb(problema)/d(de)/tel(telefon) ..Iti recomand regulamentul https://rstcenter.com/forum/3968-regulile-forumului-cititi-cu-atentie.rst Edited February 16, 2012 by Ko1N Quote