walker Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 si cine crezi ca o sa scrie manual mailurile? Quote
UserX Posted February 17, 2012 Author Report Posted February 17, 2012 si cine crezi ca o sa scrie manual mailurile?adica? Quote
hKr Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Nu-l baga de seama, nici el nu stie ce vorbeste.Uita-te peste post-urile lui si ai sa intelegi.Cateva exemple:daca are chef sa careva sa imi explice si mie,proxy transparent ce inseamna?cum pot sa ma conectez la un site,siteul vada ca a intrat cineva prin proxy dar sa fiu sigur ca nu vede ip meu?sunt si eu interesat de un rdpvreau sa schimb extensia din .exe,.rar sau .zip in .dmgnu am mai umblat de prin 2010 cu nimic ce tine legat de hack,nu am recunoscut cum e criptat asa la prima vedere,oricum nu stiam nici inainte prea multe dar maruntisuri asa stiamcand m-am intregistrat pe rst i-am cautat pe tinkcode si iceman,ma gandeam ca trebuie sa fie membrii pe aici,stiu forumul de vreo 2-3 ani cred,dar am uitat de el,am ramas o perioada fara netFAN tinkcode and iceman. Quote