deserty Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Dupa cum se vede si in print-screen,in data de 09.02 am facut un exchange, dar se pare ca mi-am luat tzeapa.Zilnic le trimit e-mailuri, incerc sa iau legatura cu ei dar nimic.Ma ignora total, mai pot face ceva sa-mi recuperez banii ?http://i39.tinypic.com/e6tvvd.jpg Quote
Ghett0 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Data viitoare cauta un site mai serios. Site-ul nici macar nu e tradus integral din rusa(?). Nu are link de contact, nimic. Desi in footer se vede "© 2012 All rights reserved. TechnoCashier Corp." Toata lumea are corporatii in ziua de azi Uite si un link: Webutation.Din pacate nu stiu/nu cred ca iti vei mai recupera banii. Sper sa ma insel Quote
deserty Posted February 17, 2012 Author Report Posted February 17, 2012 Am lucrat cu ei de vreo 3 ori si au fost de cuvant, dar la ultima tranzactie tzeapa.De atunci folosesc wm-center.com si e ok.Deci cred ca salut cu banii aia. Quote
Ghett0 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Si ala de pe Webutation se plangea tot in Februarie... se vede ca au inchis pravalia. Quote
deserty Posted February 17, 2012 Author Report Posted February 17, 2012 Mi-au raspuns in cele din urma si cica astazi for face platile, scuza lor a fost ca au foarte multe plati de facut.Oricum nu ii mai cred. Quote
Ghett0 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Lectie invatata si grija mai mare pe viitor Quote