totti93 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Si? Ai pus un apostrof si gata? Asta e Show-Off?Daca Havij ar arata si sintaxele atunci voi ati fii cei mai l33t din lume. Quote
wNNkz0r Posted February 18, 2012 Author Report Posted February 18, 2012 l-am pus doar sa va arat ca e vulnerabil Si nu am folosit havij Quote
sulea Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Daca Havij ar arata si sintaxele atunci voi ati fii cei mai l33t din lume.propunere proiect: modificare havij a.i. sa arate si sintaxele (daca este posibil) Quote
totti93 Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 De modificat nu cred ca pot, dar pot face un mic tool in C care sa sniffeze request-urile venite din partea Havij-ului. Oricum se poate observa care e request Havij pentru ca isi pune amprenta in headerul `User-agent`. Quote
pyth0n3 Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Orice proxy trebuie sa o faca, se poate folosi si squid, dar pe voi nu va intereseaza cum functioneaza lucrurile ci sa ajungeti un obiectiv pentru fama fara nici un rost. Aici exista baieti care fac jucarii si o gramada de copii care se joaca cu ele pana le strica.OFF:Cand pune unul un scanner ssh in vanzare toti lesinatii fac rand ca la painea calda.Daca ati cunoaste structura v-ati fi dat seama ca nu exista mister si un scanner privat e echivalent cu acelasi c**at.Note: Un wrappig de nmap ar putea face mai mult decat toate scannerele puse in vanzare pe acest forum. Quote
Paul4games Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Syntaxele de havij se pot vedea foarte usor daca faci sniffing cu wireshark si aplici un filtru..... Quote