FearDotCom Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Mi-am facut un cont adsense sa vad poate imi aproba google site-ul, in mailu care l-am primit de la ei zice asa:"V? vom notifica în leg?tur? cu aprobarea sau respingerea definitiv? în urm?toarele patru (4) zile lucr?toare."Au trecut 7 zile si nici un raspuns din partea lor, deci ce e de facut ? sa mai astept raspuns de la ei sau sa incerc alte metode ? Quote
Weedy92 Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Trebuie sa trimiti din nou cererea asa am patit si eu , dar trebuie sa mai trimiti o cerere si o sa tio aprobe daca e corecta Quote
malsploit Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Nu pot garanta succesul niciunei metode. Am avut contul banat de vreo 3 ori (site-uri de micronise), dar l-am reactivat mereu folosinde docstoc.Este nevoie de atentie la detalii.Trebuie sa completati descrierea si tagurile la fiecare document pe care le uploadati, si sa dati informatii corecte despre voi.La mine a mers mereu.Saptamana asta am ajutat vreo 12 insi sa-si faca conturi de adsense.Doar doi au fost respinsi. Quote