bigjoee Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Paradoxul vremurilor noastre în istorie este ca avem:cladiri mai mari, dar suflete mai mici;autostrazi mai largi, dar minti mai înguste.Cheltuim mai mult, dar avem mai putin;cumparam mai mult, dar ne bucuram mai putin.Avem case mai mari, dar familii mai mici,Avem mai multe accesorii, dar mai putin timp;avem mai multe functii, dar mai putina minte,mai multe cunostinte, dar mai putina judecata;mai multi experti si totusi mai multe probleme,mai multa medicina, dar mai putina sanatate.Bem prea mult, fumam prea mult,Cheltuim prea nesabuit,Râdem prea putin,Conducem prea repede,Ne enervam prea tare,Ne culcam prea târziu, ne sculam prea obositi,Citim prea putin, ne uitam prea mult la televizor sine rugam prea rar.Ne-am multiplicat averile, dar ne-am redus valorile.Vorbim prea mult, iubim prea rar si urâm prea des.Am învatat cum sa ne câstigam existenta, dar nu cum sane facem o viata,Am adaugat ani vietii si nu viata anilor.Am ajuns pâna la luna si înapoi, dar avem problemecând trebuie sa traversam strada sa facem cunostintacu un vecin.Am curatat aerul, dar am poluat solul.Am cucerit atomul, dar nu si prejudecatile noastre.Scriem mai mult, dar învatam mai putin.Planuim mai multe, dar realizam mai putine.Am învatat sa ne grabim, dar nu si sa asteptam.sursa: Paradoxul vremurilor noastre - Octavian PalerMie unul,acest articol mi-a ridicat un oarecare semn de intrebare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danyel08 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 trist, dar adevarat:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Compari camila cu ceapa si ti se pare ca desi camila e mai multa, ceapa e mai buna...Scuze, nu sunt facut pentru literatura, beletristica nu ma prinde, iar nostalgia nu ma mai cunoaste de ceva vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocp Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 M-am oprit la 'ne rugam prea rar' mai sus vorbea de minte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigjoee Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Am renuntat la multe lucruri frumoase de-a lungul istoriei,daca acum 20 de ani tinerii isi scriau scrisori de dragoste si rosteau un "te iubesc" din toata inima acum,in 2012 majoritatea prefera sa-si manifeste sentimentele online (FB,mess s.a.m.d)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 (FB,mess s.a.m.d)...Voi ati descoperit Facebook-ul dar el nu a reusit sa ma descopere si pe mine , atat el cat si oricare alta retea de social network In rest versurile sunt ok . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Sunt din fericire, unul (sper nu singurul) care nu se gaseste in acele versuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigjoee Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Sunt din fericire, unul (sper nu singurul) care nu se gaseste in acele versuri Seara buna Chuck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Compari camila cu ceapa si ti se pare ca desi camila e mai multa, ceapa e mai buna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulea Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ne culcam prea târziu, ne sculam prea obositi,axioma, ca paradox in niciun caz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...