Krayzie Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 (edited) Salutare!Sunt Claudiu din Arad,de profesie casnic si ca hobby/job am internet marketing.Am dat peste RST cautand forumuri de hacking deoarece internet marketing si hacking e o combinatie foarte buna.Si daca e folosita cum trebuie iti pot duce venituri foarte bune.Practic ce vreau sa invat e cum sa fac un botnet ( nu pentru carti de credit ) pentru a sparge conturi de mail.Daca ma puteti indruma ar fii bton Salutare la toti membrii! Edited February 23, 2012 by Krayzie Quote
Guest Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Salutare!Sunt Claudiu din Arad,de profesie casnic si ca hobby/job am internet marketing.Am dat peste RST cautand forumuri de hacking deoarece internet marketing si hacking e o combinatie foarte buna.Si daca e folosita cum trebuie iti pot duce venituri foarte bune.Practic ce vreau sa invat e cum sa fac un botnet ( nu pentru carti de credit ) pentru a sparge conturi de mail.Daca ma puteti indruma ar fii bton Salutare la toti membrii!Salut , bine ai venit ! Quote