Jump to content

appleipad

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by appleipad

  1. This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright. The requested file isn't available anymore!
  2. Doar seriale: White Collar, Lie to me, Walking Dead, Prison Breack, Jericho, Lost
  3. Prietene, eu va ajut sa nu va dati plozi la un liceu in care nici macar directorul nu stie cand incepe si cand se termina un secol
  4. Greu cu secolele, mai ales pentru Directorul Elena Pascu de la Liceul Hyperion Bucuresti (liceu privat): [url="Greu cu secolele, mai ales pentru Directorul Elena Pascu de la Liceul Hyperion Bucuresti (liceu privat): [url="Greu cu secolele, mai ales pentru Directorul Elena Pascu de la Liceul Hyperion Bucuresti (liceu privat): http://i39.tinypic.com/9lj1jm.png
  5. Din cate stiu cele sonore se pun undeva pe la motor. Daca ma opreste ii pot spune ca nu am fost eu ci cel din fata/spatele meu. Nu au voie sa iti ia masina la verificat daca nu este un punct de control (ca cel care verifica persoane date in urmarire generala sau ceva... ) So...
  6. @BanSticKy Sunt din Bucuresti. Daca iei pe spaga nu inseamna ca nu stiu sa merg cu masina. Majoritatea dau bani sa nu se mai duca sa isi faca analizele de exeplu. Eu am dat la traseu nu ca nu stiu sa merg ci pur si simplu sa nu ma streseze ala.
  7. Nu e nevoie sa zici gluma lu benny sub alta forma. Daca am acustice sonore asemanatoare sau identice cu cele de la politie/jandarmi tot aia patesc?
  8. Daca aveam rabdare sa citesc codu si daca il gaseam usor pe net poate faceam asta. Eu am pus o intrebare aici. Permisul il am cu spaga si recunosc. Deci, imi poti raspunde concret ce poti sa patesti ?
  9. Vreau sa stiu daca se poate ce poti sa patesti daca ai girofar pe masina (rosu sau albastru) daca nu ai permis/autorizatie pentru acel girofar. Aici ma refer sa si il folosesti, adica sa fie pornit. Daca politia te opreste, ce iti poate face? Multumesc.
  10. Pai fa demo sa vada ci "ochile" nastre
  11. de la .com sau de la .ro sau . ce?
  12. Iti multumesc, sper sa te tavalesti de placere
  13. salut, bine ai venit.
  14. appleipad

    Salut

    salut, bine ai venit.
  15. salut, bine ai venit.
  16. appleipad

    Salutare

    salut, bine ai venit.
  17. appleipad

    Salut

    salut, bine ai venit.
×
×
  • Create New...