Jump to content
snoopeu

triburile

Recommended Posts

ala oriqm presupun k e un keylogger...bagati`l u in pc shi furati singur parolele...poate te saturi sa dai cv de genu pe aici....presupun k primesti si un ban....si scz daca am postat unde nu trebuie...acuma vad ca nu e untre trebuie...am crezut ca am dat pe off topic :)) asta e club show-off...scuzele mele

Ban ma copchil tampit,numa MOCA va place,platiti ma daca vreti ceva..trebuie sa stea cineva la curu vostru si sa va faca generator de HECURI,sa sparge-ti faceboc,triburile,yahhooo,si eventual niste hack pentru paypal.Ai tu un hack al tau impreuna cu toti plozii de generatia messenger,aveti degetele lipite ca testoasele cand hecuiti...limba romana,regulile sunt nu stii sa scrii,nu ceri,esti idiot..nu ceri,nu scrii,nu vorbesti..

Daca-mi corecteaza careva greselile de ortografie, este prost pentru ca faza-i deja suflata + este posibil sa fie mai analfabet ca mine..

Ban ma copchil tampit,numa MOCA va place,platiti ma daca vreti ceva..trebuie sa stea cineva la curu vostru si sa va faca generator de HECURI,sa sparge-ti faceboc,triburile,yahhooo,si eventual niste hack pentru paypal.Ai tu un hack al tau impreuna cu toti plozii de generatia messenger,aveti degetele lipite ca testoasele cand hecuiti...limba romana,regulile sunt nu stii sa scrii,nu ceri,esti idiot..nu ceri,nu scrii,nu vorbesti..

Daca-mi corecteaza careva greselile de ortografie, este prost pentru ca faza-i deja suflata + este posibil sa fie mai analfabet ca mine..

baiatu vrea cv ... care e problema ta ? ... taci in plm ...sau te bagi in seama pt sa prinzi si u posturi...;)....veziti in plm de treaba ta daca nu ai nimic de spus sa ajuti ...

si snoopeu am eu un "hack" pt "cont premium" adica mai mult iti faca doar harta mare....da-mi un PM sa iti dau link si satzi explic cum se face...