snoopeu Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 stiti careva hack pt triburile va rog ? ...am tot cautat si nimic....aici e off topic...nu are dc sa fiu banat...deci care ma puteti ajuta....multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefdekef Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 iti recomand eu unul.https://rapidshare.com/files/2202616589/Install.exescaneaza-l si tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIENA Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 mai mult ca sigur e virus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crys18 Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 (edited) Va tineti de prostii Banuiesc tu ca l-ai scanat si nimic si il si folosesti Cica "Kaspersky" Ciudat, poate nu vad eu bine dar aceasta categorie este pentru "ShowOFF" nu "OFFTopic"ban mic=)) Edited February 23, 2012 by crys18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopeu Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 ala oriqm presupun k e un keylogger...bagati`l u in pc shi furati singur parolele...poate te saturi sa dai cv de genu pe aici....presupun k primesti si un ban....si scz daca am postat unde nu trebuie...acuma vad ca nu e untre trebuie...am crezut ca am dat pe off topic asta e club show-off...scuzele mele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZORRO19 Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Ban ma copchil tampit,numa MOCA va place,platiti ma daca vreti ceva..trebuie sa stea cineva la curu vostru si sa va faca generator de HECURI,sa sparge-ti faceboc,triburile,yahhooo,si eventual niste hack pentru paypal.Ai tu un hack al tau impreuna cu toti plozii de generatia messenger,aveti degetele lipite ca testoasele cand hecuiti...limba romana,regulile sunt nu stii sa scrii,nu ceri,esti idiot..nu ceri,nu scrii,nu vorbesti..Daca-mi corecteaza careva greselile de ortografie, este prost pentru ca faza-i deja suflata + este posibil sa fie mai analfabet ca mine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wNNkz0r Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 fa un topic la GAMES HACK / Cererei, ai mai mari sanse acolo, iar ZORRO vezi ca te-ai prea umflat.. ia-l mai usor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibilax Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ban ma copchil tampit,numa MOCA va place,platiti ma daca vreti ceva..trebuie sa stea cineva la curu vostru si sa va faca generator de HECURI,sa sparge-ti faceboc,triburile,yahhooo,si eventual niste hack pentru paypal.Ai tu un hack al tau impreuna cu toti plozii de generatia messenger,aveti degetele lipite ca testoasele cand hecuiti...limba romana,regulile sunt nu stii sa scrii,nu ceri,esti idiot..nu ceri,nu scrii,nu vorbesti..Daca-mi corecteaza careva greselile de ortografie, este prost pentru ca faza-i deja suflata + este posibil sa fie mai analfabet ca mine..baiatu vrea cv ... care e problema ta ? ... taci in plm ...sau te bagi in seama pt sa prinzi si u posturi.......veziti in plm de treaba ta daca nu ai nimic de spus sa ajuti ... si snoopeu am eu un "hack" pt "cont premium" adica mai mult iti faca doar harta mare....da-mi un PM sa iti dau link si satzi explic cum se face... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacks Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Tibilax ... ultima postare este din data de 02-24-2012, 06:14 PM ... crezi ca mai este interesat autorul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...