hanibal Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Din cate am observat, ati marit timpul intre postari. Trebuie sa asteptam 100 de secunde pana postam altceva...E cam greu, de exemplu la tutoriale....cand ai mai multe memorate in calculator...le iei imediat cu copy-paste...doar ca dureaza cam mult pana postezi un al doilea tutorial.Se poate face ceva in privinta asta? :@ Quote
hanibal Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 Pai nu vreau deloc sa ies man, imi place aici si o sa raman...cat despre "problema" am sa fac ce trebuie....wait...etc...scz daca te-a deranjat sugestia :@ Quote
virusz Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 intro:Doamneeeeeee ce oameni! ,se stie la cine ma refer , dumnezeule ajuta forumul asta ca parca a intrat satan in el lol, hai ca asta e buna, mai hanibal, tu nu vezi ca forumul se umple de "kkt" din ce in ce mai repede si din ce in ce mai mult, nu vezi cu ochisorii aia tai cum vin spammeri si il infunda?, nu mai tre si tu sa faci topicuri aiurea, asta doar dak intelegi si vrei ca acest forum sa fie ceva frumos,ca tine au mai venit multi pe forum si posteaza numai aiurea... ---------close plz! Quote
hanibal Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 deci vrei sa zici ca eu postez aiurea? :@ Quote
virusz Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 1. topicul asta pe care l-ai facut, e "aiurea"2. sincer nu ti-am citit toate posturile dar din cate am citit : "scurte" nu prea isi aveau rostul--------nu o lua in nume de rau!--------ultimpul meu post in acest topic!--------bafta! Quote